Foglaljon
asztalt

ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK

IMG_3466

A munkatársak azt érzik, hogy megbecsülik őket!

 

Visszaröpítjük a történelembe korhű hangulatban. Több száz éves látványpince és több mint száz éves épülete az étteremnek mindenkinek XVI. századi hangulatot teremt. A felszolgálók korhű jelmezekben szolgálnak ki a nagyobb élményért. A konyha hagyományőrző ételekkel és egyedi tálalással teszi maradandó élménnyé az étkezést!

Célunk, hogy vendégeink Miskolc jó hírét vigyék szerte a világban!

Csapatépítő programjaink célja, hogy munkatársai azt érezzék, a cég vezetői nem csupán le akarják tudni az eseményt, hanem valóban elismerik eddigi munkájukat. Fontosnak és értékeseknek tartják magukat a szervezet tagjai! 

LAKOMA

Éld át a történelem nagy lakomáinak hangulatát! Minden vendégünk igazi nemesnek érezheti magát, akinek kívánságait lesik! Lovagok harci bemutatója, Királyi mulattató előadása, Látványpince látogatás több ezer négyzetméteren, Borkóstoló, Történelmi Lakoma – 4 fogásos étkezés, lakomás asztal különleges tálalással, lángoló sültekkel, Középkori hangulat és jelmezes kiszolgálás, Korhű zene. Azoknak ajánljuk, aki kikapcsolódást, feltöltődést keresnek munkatársaik számára!

Bővebben...

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Ajánlatunkban szerepel egy egész napos, vagy néhány órás tréning országosan ismert trénerrel, amit étkezés és élményprogramok egészítenek ki. Azoknak ajánljuk, aki adatokat, jellemzéseket szeretne kapni munkatársaikról.

Bővebben...

CSOMAGOK

A csomag ajánlataink megkönnyítik a munkáját. Időt spórol a szervezés egyszerűsítése miatt, így rengeteg problémától szabadulhat meg! Azoknak ajánljuk, akik aktív programokat keresnek munkatársaiknak!

Bővebben...

 

Lézerharc: Tapasztalataink szerint az egyik legösztönzőbb, legnagyobb aktivitást és legerősebb együttműködést elősegítő csapatépítő játék. A játék alapvetően kizárja a félreértések, összetűzések lehetőségét, mivel pontos találati rendszerrel, hangeffektekkel van ellátva. Több féle játéktípussal, szereppel, élményfokozó kiegészítőkkel (pajzs, bomba, füstgránát stb.) egy igazi akciódús és felejthetetlen élményt tudunk biztosítani a csapat összes tagjának. Tapasztalatink szerint egy csapat/csoport 95-100%-a ki akarja próbálni a játékot, nem kell őket noszogatni. Lézerharc csapatépítő programunkat mindenkinek ajánljuk!  A legtöbb esetben Jolly Joker programnak számít.

 

Extrém Íjász Játék: Magyarország legújabb csapatépítő programja! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor megtalálta. 

 

 

Indoor csapatépítő programok:

-Krimi szerepjáték: Nyomozás folyik a szállás területén, eltűnt a titkos recept! Cél: a tolvaj banda felderítése!

1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativitást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

Híd a szakadék fölött: Kerettörténet szerint a játékosok egy hídon sorakoznak fel, amin mindenkinek át kell jutnia! A csapatépítő játék fejleszti a segítségnyújtást és -elfogadás kompetenciát, a kreativitást és a problémamegoldást.

Keleti Hastánc: A hastánc műsort követően, a csoport tagjai közös hastáncot lejtenek a hastáncoktató segédletével. A program szórakoztató, vidám és építő jellegű.

Kvíz játékok

Rajzos játékok

Logikai játékok

 

Csapatépítő tréningek:

1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése! Teljes ellátás, egész napos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.

Esti/Show műsorok:

– Egzotikus Hastánc Show

– Bűvész műsor

– Tánc előadás

– Tűzzsonglőr bemutató

– Énekes előadás

– Party DJ, Just Dance Show, Karaoke

 

Látogasson el hozzánk!

 • 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19.-20.

 • Telefon: (46) 506-882

 • aranykorona@aranykorona.eu

  Slideshow

  Heti Menüértesítő

  Ajánlatkérés

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Foglaljon Asztalt!

  Book a
  table