Foglaljon
asztalt

Outdoor Csapatépítő programok:

Lézerharc: Tapasztalataink szerint az egyik legösztönzőbb, legnagyobb aktivitást és legerősebb együttműködést elősegítő csapatépítő játék. A játék alapvetően kizárja a félreértések, összetűzések lehetőségét, mivel pontos találati rendszerrel, hangeffektekkel van ellátva. Több féle játéktípussal, szereppel, élményfokozó kiegészítőkkel (pajzs, bomba, füstgránát stb.) egy igazi akciódús és felejthetetlen élményt tudunk biztosítani a csapat összes tagjának. Tapasztalatink szerint egy csapat/csoport 95-100%-a ki akarja próbálni a játékot, nem kell őket noszogatni. Lézerharc csapatépítő programunkat mindenkinek ajánljuk!  A legtöbb esetben Jolly Joker programnak számít.

Buborékfoci: Focizz úgy, hogy gyakorlatilag NINCS SZABÁLY! Mindezt teljesen biztonságosan, mivel egy hatalmas felfújt labdában helyezkednek el a játékosok úgy hogy csak a lábuk van kint belőle. Ezáltal a nagyobb ütközéseket is letompítja az erős de rugalmas anyagból készült buboréklabdák. Az előre kijelölt pályákon garantáljuk, hogy nemcsak a játékosok fognak nagyon jól szórakozni, hanem az őket nézők is! 

Extrém Íjász Játék: Magyarország legújabb csapatépítő programja! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor megtalálta. 

Paintball: Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb csapatépítő programja, ahol az adrenalin fröccs biztosítja az extrém hangulatot. (Mobil pályával rendelkezünk)

Geocaching – GPS pontvadászat: Természetbarát csapatépítő játék kerettörténettel! A csapatok az előre legyeztetett területein elhelyezett geoládákat keresnek. A bennük található információk illetve logikai és ügyességi feladatokon keresztül érhetik végső céljukat.

Történelmi lakoma az Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem és Látványpincében:

Éld át a történelem nagy lakomáinak hangulatát! Minden vendégünk igazi nemesnek érezheti magát, akinek kívánságait lesik! PROGRAMOK: Lovagok harci bemutatója, Királyi mulattató előadása, Látványpince látogatás több ezer négyzetméteren, Borkóstoló, Történelmi Lakoma – 4 fogásos étkezés, lakomás asztal különleges tálalással, lángoló sültekkel, Középkori hangulat és jelmezes kiszolgálás, Korhű zene. Vegyen részt egy időutazáson a királyok korába, és testközelből élje át a Szulejmán szultán által is nagyra tartott magyar középkori lovagok harcát. Ismerje meg fegyvereiket, harcmodorukat, vagy akár ki is próbálhatja eszközeiket. 

Indoor csapatépítő programok:

-Krimi szerepjáték: Nyomozás folyik a szállás területén, eltűnt a titkos recept! Cél: a tolvaj banda felderítése!

1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativitást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

Híd a szakadék fölött: Kerettörténet szerint a játékosok egy hídon sorakoznak fel, amin mindenkinek át kell jutnia! A csapatépítő játék fejleszti a segítségnyújtást és -elfogadás kompetenciát, a kreativitást és a problémamegoldást.

Keleti Hastánc: A hastánc műsort követően, a csoport tagjai közös hastáncot lejtenek a hastáncoktató segédletével. A program szórakoztató, vidám és építő jellegű.

Kvíz játékok

Rajzos játékok

Logikai játékok

 

Csapatépítő tréningek:

1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése! Teljes ellátás, egész napos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.

Esti/Show műsorok:

– Egzotikus Hastánc Show

– Bűvész műsor

– Tánc előadás

– Tűzzsonglőr bemutató

– Énekes előadás

– Party DJ, Just Dance Show, Karaoke

 

Látogasson el hozzánk!

 • 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19.-20.

 • Telefon: (46) 506-882

 • aranykorona@aranykorona.eu

  Slideshow

  Heti Menüértesítő

  Ajánlatkérés

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Foglaljon Asztalt!

  Book a
  table