fbpx
Foglaljon
asztalt

 

Csapatépítő programok:

Lézerharc + Történelmi Lakoma

min 10fő 8490.- Ft/fő FOGLALÁS
 Lézerharc + Borkóstoló  min 10fő   7490.- Ft/fő FOGLALÁS 
 Borkóstoló + Történelmi Lakoma + Lézerharc  min 10fő  11990.- Ft/fő FOGLALÁS
 Tréning helyszín min 4 óra  8000.- Ft/óra FOGLALÁS
Lovagok bemutatója kb. 30 perc 50000.- Ft FOGLALÁS
Tűzzsonglőrök kb. 20 perc 35000.- Ft FOGLALÁS
Tréning / Képzés min. 1 óra ? FOGLALÁS

A programok árai tartalmazzák az ÁFA-t!

A csapatépítő programok összeállítása ajánlat. Bármilyen összeállításban és külön-külön is szervezhetők a programok. A programok árai irányárak. A szolgáltatások végső fizetendő végösszege változhat a megrendelők igénye alapján.

 

Lézerharc: 

Tapasztalataink szerint az egyik legösztönzőbb, legnagyobb aktivitást és legerősebb együttműködést elősegítő csapatépítő játék. A játék alapvetően kizárja a félreértések, összetűzések lehetőségét, mivel pontos találati rendszerrel, hangeffektekkel van ellátva. Több féle játéktípussal, szereppel, élményfokozó kiegészítőkkel (pajzs, bomba, füstgránát stb.) egy igazi akciódús és felejthetetlen élményt tudunk biztosítani a csapat összes tagjának. Tapasztalatink szerint egy csapat/csoport 95-100%-a ki akarja próbálni a játékot, nem kell őket noszogatni. Lézerharc csapatépítő programunkat mindenkinek ajánljuk!  A legtöbb esetben Jolly Joker programnak számít.

 

Buborékfoci

Focizz úgy, hogy gyakorlatilag NINCS SZABÁLY! Mindezt teljesen biztonságosan, mivel egy hatalmas felfújt labdában helyezkednek el a játékosok úgy hogy csak a lábuk van kint belőle. Ezáltal a nagyobb ütközéseket is letompítja az erős de rugalmas anyagból készült buboréklabdák. Az előre kijelölt pályákon garantáljuk, hogy nemcsak a játékosok fognak nagyon jól szórakozni, hanem az őket nézők is! 

 

Extrém Íjász Játék

Magyarország legújabb csapatépítő programja! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor megtalálta. 

 

Paintball

Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb csapatépítő programja, ahol az adrenalin fröccs biztosítja az extrém hangulatot. (Mobil pályával rendelkezünk)

 

Történelmi lakoma

Éld át a történelem nagy lakomáinak hangulatát! Minden vendégünk igazi nemesnek érezheti magát, akinek kívánságait lesik! PROGRAMOK: Lovagok harci bemutatója, Királyi mulattató előadása, Látványpince látogatás több ezer négyzetméteren, Borkóstoló, Történelmi Lakoma – 4 fogásos étkezés, lakomás asztal különleges tálalással, lángoló sültekkel, Középkori hangulat és jelmezes kiszolgálás, Korhű zene. Vegyen részt egy időutazáson a királyok korába, és testközelből élje át a Szulejmán szultán által is nagyra tartott magyar középkori lovagok harcát. Ismerje meg fegyvereiket, harcmodorukat, vagy akár ki is próbálhatja eszközeiket. 

 

Indoor csapatépítő programok

-Krimi szerepjáték: Nyomozás folyik a szállás területén, eltűnt a titkos recept! Cél: a tolvaj banda felderítése!

1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativitást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

Híd a szakadék fölött: Kerettörténet szerint a játékosok egy hídon sorakoznak fel, amin mindenkinek át kell jutnia! A csapatépítő játék fejleszti a segítségnyújtást és -elfogadás kompetenciát, a kreativitást és a problémamegoldást.

Keleti Hastánc: A hastánc műsort követően, a csoport tagjai közös hastáncot lejtenek a hastáncoktató segédletével. A program szórakoztató, vidám és építő jellegű.

Kvíz játékok

Rajzos játékok

Logikai játékok

 

Tréningek

1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése! Teljes ellátás, egész napos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.

 

Esti/Show műsorok

 • – Egzotikus Hastánc Show
 • – Bűvész műsor
 • – Tánc előadás
 • – Tűzzsonglőr bemutató
 • – Énekes előadás
 • – Party DJ, Just Dance Show, Karaoke

Látogasson el hozzánk!

 • 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19.-20.

 • Telefon: (46) 506-882

 • aranykorona@aranykorona.eu

  Heti Menüértesítő

  No Fields Found.

  Foglaljon Asztalt!

  Book a
  table