fbpx
Foglaljon
asztalt

 

 

Csapatépítő programok:

“Csapatépítő programjaink célja, hogy munkatársai azt érezzék, a cég vezetői nem csupán le akarják tudni az eseményt, hanem valóban elismerik eddigi munkájukat.”

“A csapatépítő játékok remek kikapcsolódást és szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyermekes családoknak, felnőtteknek és minden korosztály részére egyaránt.”

 

Konyha show:

Mi történik a próbák alatt?


Az éttermünk séfje bemutatja a három próbát és a vendégeink összemérhetik erejüket a próbatételek során a szakácsainkkal kihívóként!
Látványsütőben készülő fogások
Kikiáltó a hangulatért felel
Kézzel evés
Korhű hangulat, zene

Lézerharc: 

Csapatjáték, Összpontosítás, Stratégia, Ügyesség, Szórakozás, Sport!

Tapasztalataink szerint az egyik legösztönzőbb, legnagyobb aktivitást és legerősebb együttműködést elősegítő csapatépítő játék. A játék alapvetően kizárja a félreértések, összetűzések lehetőségét, mivel pontos találati rendszerrel, hangeffektekkel van ellátva. Több féle játéktípussal, szereppel, élményfokozó kiegészítőkkel (pajzs, bomba, füstgránát stb.) egy igazi akciódús és felejthetetlen élményt tudunk biztosítani a csapat összes tagjának. Tapasztalatink szerint egy csapat/csoport 95-100%-a ki akarja próbálni a játékot, nem kell őket noszogatni. Lézerharc csapatépítő programunkat mindenkinek ajánljuk!  A legtöbb esetben Jolly Joker programnak számít.

 

Buborékfoci

Focizz úgy, hogy gyakorlatilag NINCS SZABÁLY! Mindezt teljesen biztonságosan, mivel egy hatalmas felfújt labdában helyezkednek el a játékosok úgy hogy csak a lábuk van kint belőle. Ezáltal a nagyobb ütközéseket is letompítja az erős de rugalmas anyagból készült buboréklabdák. Az előre kijelölt pályákon garantáljuk, hogy nemcsak a játékosok fognak nagyon jól szórakozni, hanem az őket nézők is! 

 

Extrém Íjász Játék

Magyarország legújabb csapatépítő programja! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor megtalálta. 

Extrém célba lövészet 

A rendezvénye leglátogatottabb programja!

Háromféle fegyvernemet, illetve háromféle célpontot tudunk biztosítani. A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

Paintball

Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb csapatépítő programja, ahol az adrenalin fröccs biztosítja az extrém hangulatot. (Mobil pályával rendelkezünk)

GPS Kincskeresés

A csapatok GPS-ek segítségével több csapatban indulnak el a navigációs útvonalakon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira. 

A csoporttársak együttes feladat megoldása, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél.

Mobil szabadulós játék

Csapatjáték, Összpontosítás, Stratégia, Ügyesség, Szórakozás, Sport!

Új generációs kijutós játék, amely újfajta feladatmegközelítési módokban fejleszti az önismeretet, társismeretet, egymás közötti bizalmat, a kommunikációt és az együttműködést. A kijutáshoz elengedhetetlen a csapatmunka!
A játék során 3 fajta témát is kipróbálhatnak. 

-Sport

-Retro

-Kocsma

Történelmi lakoma

Éld át a történelem nagy lakomáinak hangulatát! Minden vendégünk igazi nemesnek érezheti magát, akinek kívánságait lesik! PROGRAMOK: Lovagok harci bemutatója, Királyi mulattató előadása, Látványpince látogatás több ezer négyzetméteren, Borkóstoló, Történelmi Lakoma – 4 fogásos étkezés, lakomás asztal különleges tálalással, lángoló sültekkel, Középkori hangulat és jelmezes kiszolgálás, Korhű zene. Vegyen részt egy időutazáson a királyok korába, és testközelből élje át a Szulejmán szultán által is nagyra tartott magyar középkori lovagok harcát. Ismerje meg fegyvereiket, harcmodorukat, vagy akár ki is próbálhatja eszközeiket. 

 

Indoor csapatépítő programok

-Krimi szerepjáték: Nyomozás folyik a szállás területén, eltűnt a titkos recept! Cél: a tolvaj banda felderítése!

1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativitást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

Híd a szakadék fölött: Kerettörténet szerint a játékosok egy hídon sorakoznak fel, amin mindenkinek át kell jutnia! A csapatépítő játék fejleszti a segítségnyújtást és -elfogadás kompetenciát, a kreativitást és a problémamegoldást.

Keleti Hastánc: A hastánc műsort követően, a csoport tagjai közös hastáncot lejtenek a hastáncoktató segédletével. A program szórakoztató, vidám és építő jellegű.

Kvíz játékok

Rajzos játékok

Logikai játékok

Tréningek

1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése! Teljes ellátás, egész napos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.

 

Esti/Show műsorok

 • – Egzotikus Hastánc Show
 • – Bűvész műsor
 • – Tánc előadás
 • – Tűzzsonglőr bemutató
 • – Énekes előadás
 • – Party DJ, Just Dance Show, Karaoke

Látogasson el hozzánk!

 • 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19.-20.

 • Telefon: (46) 506-882

 • aranykorona@aranykorona.eu

  Heti Menüértesítő

  No Fields Found.

  Foglaljon Asztalt!

  Book a
  table