fbpx
Foglaljon
asztalt

ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM

IMG_3466

ÍZLETES ÉTELEK – FINOM BOROK – KORHŰ HANGULAT

 

Visszaröpítjük a történelembe korhű hangulatban!

Több száz éves látványpince és több mint száz éves épülete az étteremnek mindenkinek XVI. századi hangulatot teremt. A felszolgálók korhű jelmezekben szolgálnak ki a nagyobb élményért. A konyha hagyományőrző ételekkel és egyedi tálalással teszi maradandó élménnyé az étkezést!

Célunk, hogy vendégeink Miskolc jó hírét vigyék szerte a világban!

Történelmi Lakoma

Visszarepítjük a történelembe korhű hangulatban. Hagyományőrző ételekkel, jelmezes kiszolgálással és lovagi dárdára húzott lángoló húsokkal tesszük maradandó élménnyé a Miskolcon töltött időt!

Bővebben...

Látványpince / Sétálópince

A 2000 m2-es pince történelmi jellegű helyszíneinek végigjárása szakavatott kísérővel és kísérő nélkül is lehetséges. A látnivalókon túl érdekes történeteket, legendákat hallhatnak azok a kiváltságosok, akik ellátogatnak hozzánk. Azonban lehetőség van kísérő nélkül megtekinteni látványpincénk egy részét. Ez kiváló lehetőség a csupán kíváncsiskodó, vagy kis létszámban érkezőknek, hogy megismerhessék a Miskolc eredetét borozással, borvásárlással egybekötve.

Bővebben...

Esküvő

Hagyományos, vagy Reneszánsz esküvőt szeretne?
A miskolci Aranykorona Történelmi Étterem különleges korhű belső kialakításával, látványelemeivel, ízletes házias és hagyományőrző ételeivel, helyi specialitásokkal teszi felejthetetlenné esküvőjét. Szállás lehetőséggel, 2 teremmel, jó megközelítéssel Miskolc belvárosában a legnagyobb méretű étterem, amely kényelmes székekkel, nagy tánctérrel, és külön színpaddal járul hozzá álom esküvője maradandó emlékeihez.

Bővebben...

Éttermünkről mondták

Több alkalommal tértünk be az étterembe és mindig elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind az ételekkel. Miskolci látogatásaink alkalmával, máskor is szívesen választjuk az Aranykorona Éttermet.

 

 

Foglaljon
asztalt

Látogasson el hozzánk!

 • 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19.-20.

 • Telefon: (46) 506-882

 • aranykorona@aranykorona.eu

  Heti Menüértesítő

  No Fields Found.

  Foglaljon Asztalt!

  Book a
  table