Foglaljon
asztalt

ÍZLETES ÉTELEK – FINOM BOROK – KEDVES KISZOLGÁLÁS

 

Miskolc Sétáló utcájától néhány száz méterre történelmi környezetben kínáljuk szolgáltatásainkat. Az Avas hegy több száz éves borospincéi között található éttermünk, amely borházból kialakított épületével, ízletes ételeivel, finom boraival, kedves kiszolgálással teszi felejthetetlenné az adott eseményt a bőséges és házias ételeket keresőknek.

Konferencia

Már Miskolc is megtette az első lépéseket a hivatás turizmus kihasználása irányában, így jó néhány konferenciaterem és központ működik már. Azt hiszem maradtak még olyan cégek, akik nem csak konferencia helyszínt keresnek, hanem egy különleges helyet is, előadásaik lebonyolításához.

Bővebben...

Látványpince / Sétálópince

A sétáló pince, tulajdonképpen egy szolgáltatás, amely több, mint egy átlagos látványpince. Csoportok esetében a 2000m2-es pince történelmi jellegű helyszíneinek végigjárása szakavatott kísérővel történik. Ebben az esetben látnivalókon túl érdekes történeteket, legendákat hallhatnak, azok a kiváltságosok, akik ellátogatnak hozzánk. Azonban lehetőség van kísérő nélkül megtekinteni látványpincénk egy részét. Ez kíváló lehetőség a csupán kíváncsiskodó vagy kis létszámban érkezőknek, hogy megismerhessék a Miskolc eredetét borozással, borvásárlással egybekötve.

Bővebben...

Esküvő

Különleges helyszín különleges alkalmakra!
A miskolci Aranykorona Étterem különleges egyedi belső kialakításával, látványelemeivel, ízletes házias ételeivel, helyi specialitásokkal teszi tökéletessé esküvőjének lebonyolítását. Szállás lehetőséggel, jó megközelítéssel Miskolc belvárosában az egyik legjobb adottságú étterem, amely kényelemes székekkel, nagy tánctérrel, és külön színpaddal járul hozzá álom esküvője felejthetetlen emlékeihez.

Bővebben...

Éttermünkről mondták

Több alkalommal tértünk be az étterembe és mindig elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind az ételekkel. Miskolci látogatásaink alkalmával, máskor is szívesen választjuk az Aranykorona Éttermet.

 

 

Foglaljon
asztalt

Látogasson el hozzánk!

 • 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19.-20.

 • Telefon: (46) 506-882

 • aranykorona@aranykorona.eu

  Slideshow

  Heti Menüértesítő

  Ajánlatkérés

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Foglaljon Asztalt!

  Book a
  table