Aktuális események

BALLAGÁSI AJÁNLATAINK

2023.05.05-06.

A Ballagás legyen élményt!🎁 Középkori hangulat🎁 Klasszikus és prémium ajánlatok🎁 Látványpince látogatás🎁 Kényelmes elhelyezése a csoportnak🎁 Akár zártkörű elhelyezés🎁 A képre kattintva tekintsd meg ajánlatainkat!

RENESZÁNSZ LAKOMA

2023.05.27, Szombat 18 óra

SZAKADJ KI A MINDENNAPOKBÓL ÉS ÉLD ÁT A KÖZÉPKOR ÜNNEPÉT!👑Jelmezes kiszolgálás👑Korhű zene👑Középkori receptek alapján készített étkek👑Kézzel étkezés👑Tűzzsonglőrök👑Mulattató programok👑Látványpince látogatása👑Hűségprogramosoknak kiemelt asztalt biztosítunk és pontlapjukat is használhatják a kedvezményekért.BŐVEBB INFO, ASZTALFOGLALÁS A KÉPRE KATTINTVA!

Ezüstérmesek vagyunk

Döntő 2023.03.18.

Magyarország Étele 2023 versenyen EZÜSTÉRMET szereztünk.🏆Döntő 2023.03.18.🏆Cél, olyan étel készítése, amely egész Kárpát Medencében a Magyar gasztronómiát népszerüsiti.🏆Séfeink: Bálint Márk (konyhafőnök) és Varga Máté (szakács) 🏆Miskolc egyetlen éttermeként küzdöttünk a döntőben

Boszorkány est

2023.04.15, Szombat

👑Jelmezes kiszolgálás, Boszorkányok👑Korhű zene👑Kézzel étkezés👑Látványpince látogatása👑Jelmezes Élményfotózás👑Hűségprogramosoknak kiemelt asztalt biztosítunk, és pontlapjukat is használhatják a kedvezményekért.ASZTALFOGLALÁS A KÉPRE KATTINTVA
HŰSÉGPROGRAM REGISZTRÁCIÓ

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

powered by prooffactor - social proof notifications