Aktuális események

Látványkonyha

⚜️Egyenesen a látványkonyhánkból kóstolhatod a Reneszánsz Lakoma ízeit, bronzérmet nyert Konyhafőnökünk által.🥉👨‍🍳⚜️Látványpince látogatás reneszánsz ruhás kísérettel, akik bemutatják Miskolc egyik legnagyobb borospincéjét számodra!⚜️Kézzel való étkezés vár rád, középkori hangulattal.Romantika, fantasztikus ízek, szórakozás, középkori hangulat szerdán 18:00 órai kezdettel!👑🎭🎷🥁Az eseményre díjmentesen lehet érkezni, azonban asztalfoglalás szükséges!📞+36 46 506 882⚜️.www.aranykorona.eu3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19-20.

Reneszánsz Lakoma 2022.10.01

Éld át a középkori élményvacsorát!🗣Mivel készülünk ❓💥Venesz József díjas mesterszakács séf által készített étkek💥Welcome drink💥4 fogásos korlátlan vacsora💥Étkek lángoltatása💥Jelmezes felszolgálók💥Korhű elő zene💥Kikiáltó💥Miskolc legnagyobb borospincéjéneklátogatása💥Gasztro festészetMűsorosok:🎭Korlátlan lovagi lángoló főfogások🎭Miskolci Főnix Tűzzsonglőr Csoport🎭Reneszánsztánc🎭Élő vadmadár reptetés-solymászat🎭Vihula Mihajlo gitárművész előadása

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

powered by prooffactor - social proof notifications