Aktuális események

Reneszánsz Lakoma jegyek Ajándékba!

Ajándékozz élményt különleges alkalmakra!🎁 Igényes, könnyen kezelhető, tárolható kivitelű kártyák, ami jegynek minősül.🎁 Díszboríték, vagy díszdoboz választható.🎁 A kártyák sorszámmal rendelkeznek, így a hely, asztal és fogyasztás is kérhető a kártyákra. Akár további költségek nélkül.🎁 A kártyák 1 évig felhasználhatóak.🎁 A kártyák átruházhatóak. 🎁 Csak Reneszánsz Lakomára való belépésre használható fel.

Reneszánsz Lakoma 2023.02.18, Szombat

MÁTYÁS KIRÁLY SZÜLETÉSNAPI LAKOMÁJA👑Jelmezes kiszolgálás👑Welcome ital👑Lovagok👑Korhű zene👑Középkori receptek alpján készített étkek👑Kézzel étkezés👑Mesterszakács felügyeli a minőséget👑Tűzzsonglőrök👑Solymász bemutató👑Mulattató programok👑Látványpince látogatása👑Gasztrofestészet👑Hűségprogramosoknak kiemelt aszta, és pontlapjukat is használhatják a kedvezményekért.BŐVEBB INFO, ASZTALFOGLALÁS A KÉPRE KATTINTVA

Döntősök vagyunk

Magyaroszág Étele 2023 verseny döntőjébe jutottunk.🏆Cél, olyan étel készítése, amely egész Kárpát Medencében a Magyar gasztronómiát népszrűsíti.🏆A legjobb 12 csapat között.🏆Séfeink Bálint Márk és Varga Máté🏆A felkészülés folytatódik.🏆A tökéletesítésen a hangsúly.🏆Miskolc egyetlen étterme a döntőben🏆Döntő 2023.03.18.

Boszorkány est 2023.02.04, Szombat

👑Jelmezes kiszolgálás, Boszorkányok👑Korhű zene👑Kézzel étkezés👑Látványpince látogatása👑Jelmezes Élményfotózás👑Hűségprogramosoknak kiemelt asztalt biztosítunk, és pontlapjukat is használhatják a kedvezményekért.ASZTALFOGLALÁS A KÉPRE KATTINTVA

VALENTIN NAP

2023.02.11, 2023.02.14

LEPD MEG KEDVESEDET ÉLMÉNYEKKEL!♥ "Magyarország Étele döntős" Séf ajánlatával készülünk♥ Romantikus hangulat, amiről az asztal dekorációja tesz mehitté♥ Vihula Mihajlo gitárművész előadása 18-20 óráig 02.14.-én♥ Látványpince látogatás jelmezekben a közös selfik érdekében♥ Gasztro kóstoló♥ Jelmezes kiszolgálás♥ Kiemelt asztalok is foglalhatóak♥ Hűséges vendégeinknek díjmentes kiemelt asztalt biztosítunk (hűségprogram)

Nőnapi középkori vacsora

2023.03.04 és 03.08.-án

A NŐKET ÜNNEPELJÜK!♥ "Magyarország Étele döntős" Séf ajánlatával készülünk♥ Romantikus hangulat, amiről az asztal dekorációja tesz meghitté♥ Műsorral is készülünk♥ Látványpince látogatás jelmezekben a közös selfik érdekében♥ Gasztro kóstoló♥ Jelmezes kiszolgálás♥ Kiemelt asztalok foglalhatóak

4x-es Díjnyertes Kocsonya Elvitelre

2023.03.03,-05.-ig

MINŐSÉGI KOCSONYÁK MÁRCIUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN!♥ Elvitelre kérhető hagyományos sertéskocsonya♥ Hagyományos ízek♥ Előre vesszük fel a rendelést. ♥ Helyszínen kóstolható♥ Rendelés felvétel telefonon, emailben, vagy szemékyesen♥ Rendelések leadásának határideje 2023.03.01♥ Hűséges vendégeinknek nem számolunk fel csomagolási díjat (hűségprogram)

Kocsonya kóstoló

2023.03.03 és 03.05.-n

MINŐSÉGI KOCSONYÁK ÉTTEREMBEN!♥ Különleges kocsonyákkal készülünk♥ A kocsonyáink 4x-es dínyertes recept és technológia alapján készülnek♥ Hagyományos sertéskocsonyát készítünk♥ Ha ízlett elvitelre is viheti♥ Látványpince látogatás jelmezekben a közös selfik érdekében♥ Jelmezes kiszolgálás
HŰSÉGPROGRAM REGISZTRÁCIÓ

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

powered by prooffactor - social proof notifications