Reneszánsz Lakoma

Visszaröpítünk a lovagok korába, hogy átéld a középkor hangulatát!

Reneszánsz Lakoma, 2023.10.21.

Élmény-vacsora Miskolc középkori éttermében! 100% elégedett vendég! Megteremtjük a középkor hangulatát nagy létszámú jelmezes résztvevőkkel, korhű ételekkel, kézzel evéssel. Kiváló program az egész család számára Miskolc történelmi városrészében. Az Avas pincéi és borházai között található éttermünk látványpincéjét a legszebb pincének választották a miskolciak 2022.ben, amit megtekinthetnek a Lakománk nemes vendégei.

Gyere a pároddal vagy nagyobb társasággal és felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok!
Célunk, hogy visszaröpítsünk a lovagok korába, hogy felszabadultan lakmározhass
40. Jubileumi Reneszánsz Lakoma videója
Reneszánsz hangulatban
A lakoma forgatókönyve

Érkezés ideje

17:30 - 18:00

Mulattató programok elkezdvén

18:00

Élményvacsora elkezdvén

18:30

Zárásnak órája

22:00
A Lakoma Menüsora:

Király és Királynői köszöntő nedű

Eledelek eleje

Középkori házi cipóban föltálalt levek

Korlátlan lovagi lángoló fő fogások kardélre húzva saroglyán tálalva

Nyalánkságok

A Lakoma Élmények sora:

Jelmezes felszolgálók

Tűzzsonglőrök

Kikiálltó

Miskolc legnagyobb borospincéjének látogatása

Főfogások Látványos tálalása

Gasztro festészet

Károly atya és a medvéje

Solymász, Vadmadarak

Siess, mielőtt elfogynak a jegyek.
(A kép illusztráció a foglalásokról, érdeklődjön +46 506 882 Telefonszámon.)
A jegyek díjai asztal sorok szerint. Minél közelebb ül a műsortérhez, annál testközelibb az élmény!

Trón

Lepd meg a párod vegyetek részt nemesként a vacsorán.Király és Királynéként vesztek részt az eseményen.A trónon ülő vendégeink részére biztosítunk palást jelmezt, külön figyelmet felszolgáló apródoktól, királyi koronát, ékszert, virágot, üdvözlőkártyát, trónt, királyi koronaőrséget és minden csecsebecsét. Vendégeink kiemelt asztalnál ülhetnek, elsőként étkeznek, solymász élményben is részt vehetnek.Továbbiakban kiegészítő szolgáltatások:-Középkori gyűrű-Fotós-Esketői virágkapu-Esketői oklevél-korlátlan italcsomag-Teljes jelmezt-FegyverzetetA jegy díja: 28.000.- Ft/fő

Első sor

A jegy díja 25.990,-Ft/fő

Második sor

A jegy díja 23.990,-Ft/fő

Harmadik sor

A jegy díja 21.990,-Ft/fő

Negyedik sor

A jegy díja 19.990,-Ft/fő

Okozz élményt a gyermekeknek!

0-3 éves gyermekek esetén díjmentes3-8 éves gyermekek esetén 2 fogásos vacsorával a jegyek díjából 50% kedvezményt biztosítunk.8-99 teljes ár

GYERMEKEKNEK FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK

GYERMEKEKNEK FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK

Okozz örömet a gyermekeknek, akik a legjobban az élményeket értékelik, mert pénzben nem kifejezhető!

Reneszánsz lakomajegy kedvezmények

A kedvezmények nem összevonhatók!

Mennyiségi kedvezmény

A kedvezmény a harmadik és negyedik sorban érvényesíthető.Minden negyedik jegy díjmentes!

Kiemelt ajánlat pároknak

A kedvezmény a harmadik és a negyedik sorban érvényesíthető.-Romantikus asztallal fogadunk benneteket.-Egy pohár borral, virágszirmokkal kedveskedünk.- Egy emléklappal tesszük emlékezetessé estéteket.Harmadik sor díja: 21.990,-Ft/főNegyedik sor díja: 19.990,-Ft/fő

GARANTÁLT LAST MINUTE Kedvezmény

- Garantált Last Minute jegyekkel garantált alacsony áron, de nem garantált helyen történik az asztalfoglalás.- Garantált Last Minute jegyekkel akár az első sorban is tudod élvezni Lakománkat.- A Garantált Last Minute jegyekkel rendelkezőket egymás mellé, de a szervező által meghatározott sorba helyezi el.-Hűségprogram regisztráció szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez- Hűségprogram regisztráció: https://aranykorona.eu/husegprogram/ Last Minute jegy díja: 19.990.- Ft/fő

LAST MINUTE Kedvezmény

- Last Minute jegyekkel garantált alacsony áron, de nem garantált helyen történik az asztalfoglalás.- Last Minute jegyekkel akár az első sorban is tudod élvezni Lakománkat.- A jegyeket abban az esetben veheti igénybe, amennyiben maradt még szabad hely. - A Last Minute jegyekkel rendelkezőket egymás mellé, de a szervező által meghatározott sorba helyezi el. -Hűségprogram regisztráció szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez-Hűségprogram regisztráció: https://aranykorona.eu/husegprogram/Last Minute jegy díja: 17.990.- Ft/fő

CSALÁDI Kedvezmény

2 felnőtt és 2 gyerek -a gyerekeknek 3-14 éves kor között 25% kedvezményt kap a jegy árából ( itt a gyerekeknek az az extra kedvezmény hogy az életkor 8 évről kitolódott 14 re)-2 szülőnek 10% a jegyárból

SZÜLETÉSNAPI Kedvezmény

Ajándék pogácsa bekészítés, torta és kitűző a születésnaposnak.

VÁLLALATI Kedvezmény

- Rövidített program lehetőség.- Angol nyelvű bemutatása a programoknak- Pincelátogatás kísérővel- Csoportos játék szervezése- A Lakoma, mint szolgáltatás, rendezvényszervezésnek minősül.- Egyedi programszervezés lehetséges- Érdeklődjön közvetlenül munkatársunknál e-mailben: aranykorona@aranykorona.eu címen, vagy telefonon a 0646/506882 számon.

CSOPORTOS TURISTA Kedvezmény

- Rövidített program lehetőség.- Angol nyelvű bemutatása a programoknak- Pincelátogatás kísérővel- Csoportos játék szervezése- A Lakoma, mint szolgáltatás, rendezvényszervezésnek minősül.- Egyedi programszervezés lehetséges.- Szuvenír és bor vásárlási lehetőség. - Érdeklődjön közvetlenül munkatársunknál e-mailben: aranykorona@aranykorona.eu címen, vagy telefonon a 0646/506882 számon.
Válassza ki előre az italcsomagját! A rendezvény során számos időpont van, amikor a műsort nem szabad megzavarni ekkor az ital kiszolgálás leáll, ennek gyorsítása érdekében javasolt előre kiválasztani. Az italcsomagokat megrendelésenként ajánljuk , nem személyenként.

ITALCSOMAGOK

I. Italcsomag

Floewater 0,75L Szénsavas ásványvíz1 L Levendula LimonádéDíja:2.-770,-FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.

II. Italcsomag

2 db Pepsi, 2 db Schwepps Narancs üdítőitalDíja: 1.960,-FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.

Romantikus italcsomag

1 üveg Pezsgő (édes/száraz)1 üveg szénsavas/mentes Ásványvíz (0,75l)Díja:6.300,-FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.

Csiki italcsomag

2 üveg Tiltott Csiki világos sör 6% (0,5l/üveg)2 üveg Tiltott Csiki Pimasz Ipa Szüretlen sör 6% (0,5l/üveg)Díja: 5520.- FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.
46. alkalommal tart lovagkort idéző lakomát tartottunk.

2500 vendég által hitelesített időutazás

Olyan visszatérő rendezvényt szerettünk volna létrehozni, amire a Miskolcon élők büszkék lehetnek. Ezt sikerült teljesítenünk, sőt, talán mondhatom azt, hogy túl is léptünk a célon: a lakomáink nem csak a miskolciakat vonzzák, de az ország számos pontjáról és külföldről is érkeznek hozzánk vendégek – mesél a kezdetekről és a jelenről Varga Csaba, az étterem értékesítési vezetője, aki hozzátette, a lovagkor híres mulatságai nem csak az ételekről szóltak.

A szórakoztató műsorok ugyanolyan fontosak

Mivel a lakomákon az ízeké és a látványé a főszerep, gyermekeknek, időseknek és a külföldről idelátogatók számára is felejthetetlen élményt nyújtanak az Aranykorona estjei.
- Belgiumból, az Egyesült Államokból, Szlovákiából, Romániából, Franciaországból is érkeztek már hozzánk, bár természetesen a hazai vendégek jelentik a rendezvényeink gerincét. Talán azért ilyen népszerű ez a program, mert bárki számára élvezhető, aki fogékony a középkorban gyakori fényűző vigasságok élményeire. Nemrégiben összeszámoltuk, eddig 2500-an vettek részt a lakomáinkon. Ez a szám egyfajta garanciája is annak a minőségi élménynek, amit kínálunk.

Terítéken a múlt

Az ételkülönlegességek felhozatalát Kõrössy Kálmán mesterszakács állítja össze.
- Hetekig dolgozik azon, hogyan nyújthat felejthetetlen ízeket a korszellem étkezési hagyományainak megfelelően. Állandó szakácsaink is tőle tanulták, hogyan lehet valóban királyivá varázsolni egy-egy lakomát – beszél a konyhában zajló munkáról az Aranykorona értékesítési vezetője.
- Az esteken Szerettük volna a lovagi kultúrát is megjeleníteni. Célunk, hogy a hozzánk látogatók ki tudjanak szakadni a hétköznapokból és valódi időutazáson vegyenek részt: amikor belépnek az ajtón, átkerülnek egy másik világba.
A lakomázók minden alkalommal ugyanazt a magas színvonalú élményt kapják, ám mindig más köntösben.

Vélemények a Lakomáinkról

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

powered by prooffactor - social proof notifications