Reneszánsz Lakoma

Visszaröpítünk a lovagok korába, hogy átéld a középkor hangulatát!

UTOLSÓ Reneszánsz Lakoma, 2022.12.30.

Gyere a pároddal vagy nagyobb társasággal és felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok!
Célunk, hogy visszaröpítsünk a lovagok korába, hogy felszabadultan lakmározhass
40. Jubileumi Reneszánsz Lakoma videója
Középkori Látványsütés Reneszánsz hangulatban
A lakoma forgatókönyve

Érkezés ideje

17:30 - 18:00

Mulattató programok elkezdvén

18:00

Élményvacsora elkezdvén

18:30

Zárásnak órája

22:00
A Lakoma Menüsora:

Király és Királynői köszöntő nedű

Eledelek eleje

Középkori házi cipóban föltálalt levek

Korlátlan lovagi lángoló fő fogások kardélre húzva saroglyán tálalva

Nyalánkságok

A Lakoma Élmények sora:

Jelmezes felszolgálók

Tűzzsonglőrök

Kikiálltó

Miskolc legnagyobb borospincéjének látogatása

Főfogások Látványos tálalása

Gasztro festészet

Károly atya és a medvéje

Solymász, Vadmadarak

Siess, mielőtt elfogynak a jegyek.
(A kép illusztráció a foglalásokról, érdeklődjön +46 506 882 Telefonszámon.)
A jegyek díjai asztal sorok szerint. Minél közelebb ül a műsortérhez, annál testközelibb az élmény!

Trón

Lepd meg a párod vegyetek részt nemesként a vacsorán.Király és Királynéként vesztek részt az eseményen.A trónon ülő vendégeink részére biztosítunk jelmezt, külön felszolgáló apródot, korlátlan italfogyasztást, királyi koronát, virágot, trónt, papot, király őrséget és minden csecsebecsét. Továbbiakban kiegészítő szolgáltatások:-Középkori gyűrű-Kikiálltó-Fotós-Esketői virágkapu-Esketői oklevélA jegy díjával kapcsolatban érdeklődj üzeneten vagy telefonon keresztül.

Első sor

A jegy díja 21.990,-Ft/fő

Második sor

A jegy díja 19.990,-Ft/fő

Harmadik sor

A jegy díja 17.990,-Ft/fő

Negyedik sor

A jegy díja 15.990,-Ft/fő

Okozz élményt a gyermekeknek!

0-3 éves gyermekek esetén díjmentes3-8 éves gyermekek esetén 2 fogásos vacsorával a jegyek díjából 5.000,-ft kedvezményt biztosítunk.8-99 teljes ár
Reneszánsz lakomajegy kedvezmények

A kedvezmények nem összevonhatók!

Családi kedvezmény

A kedvezmény a harmadik és negyedik sorban érvényesíthető.Minden negyedik jegy díjmentes!Harmadik sor díja: 15.990,-Ft/főNegyedik sor díja: 13.990,-Ft/fő

Kiemelt ajánlat pároknak

A kedvezmény az első és a második sorban érvényesíthető.-Romantikus asztallal fogadunk benneteket-Egy pohár borral kedveskedünkElső sor díja: 21.990,-Ft/főMásodik sor díja: 19.990,-Ft/fő

Regisztrálj extra kedvezményekért!

🤩Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!🎗Extra kedvezménnyekre tehetsz szert:- Last minute ajánlatok- Egyedi ajánlatok- Kiemelt időszakok- Csomagok- Kóstolók, ajándékok...A regisztráció kitöltésével lehetősége van Last Minute jegyek igénylésére. A jegyeket abban az esetben veheti igénybe, amennyiben maradt még szabad hely.
Válassza ki előre az italcsomagját! A rendezvény során számos időpont van, amikor a műsort nem szabad megzavarni ekkor az ital kiszolgálás leáll, ennek gyorsítása érdekében javasolt előre kiválasztani.

I. Italcsomag

Floewater 0,75L Szénsavas ásványvíz1 L Levendula LimonádéDíja:2.-770,-FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.

II. Italcsomag

2 db Pepsi, 2 db Schwepps Narancs üdítőitalDíja: 1.960,-FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.

Meglepetés italcsomag

1 üveg Pezsgő (édes)Díja:5.600,-FtAz éttermi fogyasztáshoz 13%-os szervízdíjat számolunk fel.
46. alkalommal tart lovagkort idéző lakomát tartottunk.

2500 vendég által hitelesített időutazás

Olyan visszatérő rendezvényt szerettünk volna létrehozni, amire a Miskolcon élők büszkék lehetnek. Ezt sikerült teljesítenünk, sőt, talán mondhatom azt, hogy túl is léptünk a célon: a lakomáink nem csak a miskolciakat vonzzák, de az ország számos pontjáról és külföldről is érkeznek hozzánk vendégek – mesél a kezdetekről és a jelenről Varga Csaba, az étterem értékesítési vezetője, aki hozzátette, a lovagkor híres mulatságai nem csak az ételekről szóltak.

A szórakoztató műsorok ugyanolyan fontosak

Mivel a lakomákon az ízeké és a látványé a főszerep, gyermekeknek, időseknek és a külföldről idelátogatók számára is felejthetetlen élményt nyújtanak az Aranykorona estjei.
- Belgiumból, az Egyesült Államokból, Szlovákiából, Romániából, Franciaországból is érkeztek már hozzánk, bár természetesen a hazai vendégek jelentik a rendezvényeink gerincét. Talán azért ilyen népszerű ez a program, mert bárki számára élvezhető, aki fogékony a középkorban gyakori fényűző vigasságok élményeire. Nemrégiben összeszámoltuk, eddig 2500-an vettek részt a lakomáinkon. Ez a szám egyfajta garanciája is annak a minőségi élménynek, amit kínálunk.

Terítéken a múlt

Az ételkülönlegességek felhozatalát Kõrössy Kálmán mesterszakács állítja össze.
- Hetekig dolgozik azon, hogyan nyújthat felejthetetlen ízeket a korszellem étkezési hagyományainak megfelelően. Állandó szakácsaink is tőle tanulták, hogyan lehet valóban királyivá varázsolni egy-egy lakomát – beszél a konyhában zajló munkáról az Aranykorona értékesítési vezetője.
- Az esteken Szerettük volna a lovagi kultúrát is megjeleníteni. Célunk, hogy a hozzánk látogatók ki tudjanak szakadni a hétköznapokból és valódi időutazáson vegyenek részt: amikor belépnek az ajtón, átkerülnek egy másik világba.
A lakomázók minden alkalommal ugyanazt a magas színvonalú élményt kapják, ám mindig más köntösben.

Vélemények a Lakomáinkról

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

powered by prooffactor - social proof notifications