Csapatépítő alatti kép és szöveg

Mik azok programok, amelyek a lehető legjobb hangulatot teremti meg Önnek?

Lézerharc játék

Látványpince

Konyha show / Látványkonyha

Középkori szerencsejátékok

Boszorkány főzet készítés

Kincskeresés

Tömlöc szabadulósjáték

Tréningek

Solymász
Tűzzsonglőr
Johannita lovagok
Papp Csaba és az erdélyi medvéje
Reneszánsz gitárművész
Konyha Show

Csomagajánlataink cégeknek

"Fantasztikus volt!" csomag

-Pohár bor-Italcsomag-Lézerharc -Műsor-Látványpincelátogatás -Jelmezes kiszolgálás-Körbevezetés-Középkori lakoma: leves, főétel, desszert-Fáklyás kiszolgálás saroglyán korlátlan fogyasztással-Dárdára húzott húsok-Gasztro festészet-Kikiálltó-Egyéb választható, amelyeket a csomag nem tartalmaz: Tűzzsonglőr, Lovagok, Humoristák, Színészek, Vadmadár röptetés, Fegyversimogatás, Gitárművész, Középkori zenekar, Reneszánsztánc, Cirkuszi vadállat bemutatókBorlovagterem a helyszíne.Sarc (ára): Kérjen árajánlatot!

"Minden jó!" csomag

-Pohár bor-Lézerharc-Látványkonyha-Ásványvíz-Látványpincelátogatás -Jelmezes kiszolgálás-Körbevezetés-Középkori élményétkezés-Dárdára húzott húsokLátványkonyhaterem a helyszíne.Sarc (ára): Kérjen árajánlatot!

Hogyan segít a csapatépítő a munkaerő megtartásban?

Általános probléma ma Magyarországon, hogy nehéz megtalálni és megtartani a munkatársakat. Kiemelkedően fontossá vált az, hogy elismerjük és megbecsüljük őket. Csapatépítés egyre fontosabbá vált a cégek életében elérve azt, hogy a munkatársak motiváltak legyenek továbbra is. Célunk az, hogy visszaröpítsük vendégeinket a lovagok korába, hogy felszabadultan kézzel lakmározhassanak. A rendezvényeken a játékokban a cégek munkatársai aktívan együttműködve részt vesznek és a rendezvény után nem csak egy szimpla vacsorára emlékeznek vissza hanem egy különleges élményként.

Milyen elvárással érkezett hozzánk a BorsodChem egyik vezetője?

Liktor Dénes új csapatot állított össze a régivel együtt és el akarta érni azt, hogy megismerjék egymást, ezáltal motiváltan dolgozva jövőben együtt.
“Köszönjük szépen a lehetőséget a csapatépítésre nálatok, a csapat igazán jól érezte magát, a rendezvény maximálisan elérte a célját.”
BorsodChem Zrt.
Liktor Dénes
Manager Maintenance

Mekkora létszámmal lehet ezeket igénybe venni?

Az épületünk 4 szinten terül el étteremmel, rendezvénytermekkel, hotellel és látványpincével együtt.
Ahhoz, hogy a lehető legjobb ajánlatot készítsük el számodra telefonon keresztül vagy személyesen szükséges egyeztetni.
Az étterem nagyságából adódóan számos program lehetőségek közül választhatunk, akár egy egész vagy több napos programokat is össze tudunk állítani.

A létszám sokszor elő jön kérdésként, hogy még is hány fővel lehet a játékok szervezni? Az épület nagyságából adódóan, akár 100 fő is egyszerre egy időben részt vehet a játékokban.

Nincs ideje a szervezéssel foglalkozni?

A cégünk saját szervező csapattal segít a megrendelőknek abban, hogy levegye a vállukról a szervezésből adódó nehézségeket. A szervezés során a folyamatos egyeztetés a forgatókönyv elkészítése, kapcsolattartás, a szolgáltatók felkeresése nagyon sok időt vesz igénybe, ezért külön embert igényel, hogy ez folyamatosan kontroll alatt legyen.
Ebből adódóan döntött úgy a cégünk, hogy ezt a terhet átvesszük azért, hogy a megrendelő csak a saját munkájával tudjon továbbra is foglalkozni.

Mi az eredménye egy csapatépítőnek?

A jól megszervezett csapatépítő eredménye az összetartó és hatékony csapat!

Kérjen ajánlatot munkatársainktól

“Év végi céges rendezvényen vettünk részt az Aranykorona Hotel és Étteremben már 3 alkalommal. Évről-évre minden valamilyen újdonsággal kedveskedtek nekünk az étterem dolgozói, szó szerint hatalmas lakomákat csaptunk. Az ételek mennyiségével és minőségével is maximálisan elégedett volt a lakomákon részt vevő közel 100 kollégánk.”  

Birk Tamás

Üzemvezető

„Köszönhető a csapatépítő vacsorának, hogy jobb a csapat hatékonysága. Ennek a csapatépítő vacsoráknak, különösebb hagyománya nem volt, de így, hogy létrejött egy csapatépítő buli, ami csak a dolgozókért készült. Itt mindenki tudott egymással beszélgetni, volt lehetőség arra, hogy a csapatban levő gondok és problémákat meg tudjuk beszélni. Ezen felül nagyon élvezetes volt a játék amiben a csapatok csapatok ellen játszhattak. A vacsora is jó hangulatban telt el a borok kíséretében is lehetőség volt az embereknek feloldódni. Sikerült, olyan problémákat megoldani, ami a munkahelyen előjöttek, de sosem találtunk rá megoldást. A csapatépítő után sokkal jobb lett a csapatszellem és újra meg akarják rendezni, hogy még jobb legyen a csapat.”

Koncsák Tamás

Termelésvezető
Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications