Esküvő cím

Üdvözöljük az Aranykorona Történelmi Étteremben!

Szeretettel köszöntjük Önöket Miskolc történelmi éttermében, ahol álmaik esküvője valóra válik a múlt és a jelen harmóniájában. Egyedülálló helyszínként büszkén kínáljuk vendégeinknek a középkor és a reneszánsz varázsát, mely a modern esküvői elegancia találkozása.

Reneszanszeskuvo_4
IMG_2847

Amiben segítünk:

  1. Megfelelő méret és befogadóképesség: Az étterem pontosan tudni fogja a helyszín befogadóképességét, és segíthet a pároknak kiválasztani a megfelelő termet a vendégek számának és az elvárásoknak megfelelően.
  2. Kiszámítható költségek: Az étterem személyzete általában tudni fogja a helyszín árait és a különböző csomagajánlatokat. Segíthetnek a pároknak megtalálni a költségvetésüknek legmegfelelőbb lehetőséget, és lehetőséget nyújthatnak az egyedi igényekre szabott csomagok létrehozására is.
  3. Egyedi stílus és hangulat: Az étterem különféle stílusú és hangulatú helyszíneket kínálva lehetőséget ad a pároknak arra, hogy megtalálják az általuk keresett egyedi hangulatot. A középkori hangulatú terem különösen vonzó lehet azoknak, akik egy különleges és hagyományőrző esküvőt szeretnének.
  4. Prémium szolgáltatások és kényelem: Az étterem sokféle szolgáltatást kínálhat az esküvők számára, beleértve a polgári szertartás helyszínének biztosítását, az állófogadást és a különböző szórakoztató műsorok szervezését, vagy szálláshely biztosítása.. Ezenkívül az étterem kényelmes lehetőséget nyújt a vendégeknek tanácsadással, hogy elkerülhető legyen a lebonyolítással és előkészülettel kapcsolatos aggódás, stressz.
  5. Kiemelt lokáció és megközelíthetőség: Az étterem jól megválasztott lokációja és könnyű megközelíthetősége előnyt jelenthet a pároknak és a vendégeknek egyaránt. Az étterem belvárosi, városközponti elhelyezkedése könnyű érkezést és hazajutást jelent, ugyanakkor megkönnyíti a szervezést.
  6. Szálláshely: A vendégeknek kényelmes szálláshelyek biztosítják a lakodalom alatt és utáni pihenési lehetőséget családoknak és távolról érkezőknek egyaránt. Az esküvő lebonyolítása megvalósítható egy helyen, ez által nem szükséges autó használata, vagy a násznép utaztatása.
Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications