Lakoma Pr

46. alkalommal tart lovagkort idéző lakomát tartottunk.

2500 vendég által hitelesített időutazás

Olyan visszatérő rendezvényt szerettünk volna létrehozni, amire a Miskolcon élők büszkék lehetnek. Ezt sikerült teljesítenünk, sőt, talán mondhatom azt, hogy túl is léptünk a célon: a lakomáink nem csak a miskolciakat vonzzák, de az ország számos pontjáról és külföldről is érkeznek hozzánk vendégek – mesél a kezdetekről és a jelenről Varga Csaba, az étterem értékesítési vezetője, aki hozzátette, a lovagkor híres mulatságai nem csak az ételekről szóltak.

A szórakoztató műsorok ugyanolyan fontosak

Mivel a lakomákon az ízeké és a látványé a főszerep, gyermekeknek, időseknek és a külföldről idelátogatók számára is felejthetetlen élményt nyújtanak az Aranykorona estjei.
- Belgiumból, az Egyesült Államokból, Szlovákiából, Romániából, Franciaországból is érkeztek már hozzánk, bár természetesen a hazai vendégek jelentik a rendezvényeink gerincét. Talán azért ilyen népszerű ez a program, mert bárki számára élvezhető, aki fogékony a középkorban gyakori fényűző vigasságok élményeire. Nemrégiben összeszámoltuk, eddig 2500-an vettek részt a lakomáinkon. Ez a szám egyfajta garanciája is annak a minőségi élménynek, amit kínálunk.

Terítéken a múlt

Az ételkülönlegességek felhozatalát Kõrössy Kálmán mesterszakács állítja össze.
- Hetekig dolgozik azon, hogyan nyújthat felejthetetlen ízeket a korszellem étkezési hagyományainak megfelelően. Állandó szakácsaink is tőle tanulták, hogyan lehet valóban királyivá varázsolni egy-egy lakomát – beszél a konyhában zajló munkáról az Aranykorona értékesítési vezetője.
- Az esteken Szerettük volna a lovagi kultúrát is megjeleníteni. Célunk, hogy a hozzánk látogatók ki tudjanak szakadni a hétköznapokból és valódi időutazáson vegyenek részt: amikor belépnek az ajtón, átkerülnek egy másik világba.
A lakomázók minden alkalommal ugyanazt a magas színvonalú élményt kapják, ám mindig más köntösben.

Vélemények a Lakomáinkról

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications