Látványpince

Borkostoló

P1150196-1024x768

Borkóstolásra több megoldás közül válogathatnak. A vendégeink dönthetik el, hogy a vinotékánk közel 100 féle bort tartalmazó trezorjaiból válogatják össze italaikat, vagy a mi általunk javasolt borkóstoló csomagból választanak. Ezen túl természetesen a fogásokhoz illő borok ajánlását is kérhetik. Szeretnénk kiemelni, hogy szakavatott segítők állnak a vendégek rendelkezésére, amennyiben igénylik.
A borkóstolások alkalmával megismerkedhetnek a Bükki, Tokaji, Egri, és a Villányi borvidékkel.

Borvacsora

vinoteka_01

A Borvacsorán Magyarország egy-egy borrégióját, borait, gasztronómiáját ismerhetjük meg.
Minden alkalommal egy, a vidéket és a borait jól ismerő szakember látja vendégül a borok szerelmeseit. De a bor mellett, fontos szerepet játszik az is, hogy milyen ételek kerülnek az asztalra. Az Aranykorona Étterem séfje, olyan fogásokkal készül minden borvacsorára, amely az adott tájegység agráriumát és gasztronómiáját képviseli.

Pincelátogatás

pincelatogatas

A “Sétáló Pince” szolgáltatás tulajdonképpen egy állandóan nyitva tartó látványpince, ahol szinte minden borral, borászattal, szőlészettel kapcsolatos megtalálható és megtekinthető. A 2000m2-es pince járataiban sétálva megtekinthetőek a vinotéka és a bortrezor tulajdonosaink borai, régiségek, régi eszközök kiállítása, valamint számos hagyományos tölgyfahordó.

Borvásárlás

P1150209-1024x768

Vinotékánk trezorjaiból elvitelre is lehetőséget adunk a vásárlásra. A borvásárláshoz éttermünkkön keresztül tudnak eljutni. A borok megtalálását és kiválasztását szakavatott muntársak adnak segítséget. Az olykor alaposan bepenészedett üvegek látványos és maradandó élményt nyújtanak a vásárlónak és az ajándékozottnak egyaránt.

1. Program: „Sétáló Pince” szolgáltatás – 450.- Ft /fő

Fedezze fel önállóan, kísérő nélkül történelmi pincerendszerünket!

Látogatható helyszíneink:

Vinotéka, Borospince, Kiállító terem, Borlovagterem (Borrendek látványtárlata), Miskolc Város Bortrezorja, Kazamata rendszer bejárása, Szendrei Pincészet Borháza

2. Program: „Sétáló Pince” szolgáltatás – 950.- Ft/fő

A pincebejárás kísérővel történik, a pincerendszer teljes területén. A program részeként kisfilmet vetítünk le Miskolc város történelméről. A programon résztvevők 1 dl bort kapnak kóstolásra.

Jelentkezzen most borkóstolásra

    powered by prooffactor - social proof notifications