Valentin napozz velünk!

Lepd meg szerelmed egy felejthetetlen élménnyel otthon!
Ez az a nap, ami csak rólatok szól.

Ez az a nap, ami csak rólatok szól. Készültünk számotokra meglepetésekkel egyedi étkekkel. Szeretnénk hozzájárulni a sikeres valentin napi vacsorátokhoz pezsgővel, rózsa szírmokkal és rózsával. Mindent egyhelyen.

Hercegnői csomag

– 1 db Vörös gyertya
-Dísz rózsaszírmok
– 1 Üveg pezsgő száraz/édes
-Reneszánsz tál 2 személyre
Libának nemes része lassan sütve rozmaring ággal, malacnak oldala lassan sütve, kemencében sült, hagyományos fűszerekkel pácolt, kardra húzott tyúkfi, fűszeres pityóka, párolt almás szabdalt káposzta, lencse, cicege, gyümölcsök, ecetben érlelt zöldségek

Sarc (ára):
6.290,-Ft/fő

Királynői csomag

– 1 db Vörös gyertya
-Dísz rózsaszírmok
– 1 Üveg pezsgő
száraz/édes
-Nemesi tál 2 személyre
Malacnak ropogós csülke szelve, fél gácsér sülve, vadvizeknek vöröshala vaslapon pirongatva,
vörösboros párolt lilakáposzta, vajban párolt vörösboros füge, sütőtökös burgonyapüré, steakburonya, karamellizált körte, alma és ananász, ecetben érlelt zöldségek, mártások

Sarc (ára):
7.990,-Ft/fő

Prémium csomag

– 1 db Vörös gyertya
-Dísz rózsaszírmok
– 1 Üveg pezsgő
száraz/édes
-Prémium tál
Sertésnek legjava baconbe tekerve, libának mája, vadvizeknek vöröshala vaslapon pirongatva, vörösboros párolt lilakáposzta, vajban párolt vörösboros füge, sütőtökös burgonyapüré, steakburonya, karamellizált körte, alma és ananász, ecetben érlelt zöldségek, mártások

Sarc (ára):
8.990-Ft/fő

Valentin napi nyitvatartás
2021.02.12,13,14 09:00-19:55

Méhész Andrea véleménye táljainkról

“Családi eseményre rendeltem a tálakat a praktikusság miatt, hiszen sok személyre kellett és egy háziasszonynak képtelenség ennyi ételt elkészíteni és ilyen szépen tálalni őket. A családtagoknak is tetszett és ízlett!”
Endre Rideg

Kérdés esetén
Hívjon bennünket!
+36 46/506-882

  Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

  Hudbó János

  Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

  Venczel Viktor

  Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

  Mustea Gabriella

  " width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen>
  powered by prooffactor - social proof notifications