VISSZARÖPÍTÜNK A LOVAGOK KORÁBA, HOGY FELSZABADULTAN ÉLD ÁT A KÖZÉPKOR HANGULATÁT!

Neked ajánljuk ha:

Ha le akarod nyűgözni családod és a párodat

Ha a csapatod szeretnéd építeni

Ha Fel akarod fedezni Miskolcot

Középkori Élmények

Reneszánsz Lakoma

IMG_5776
GYERE A PÁRODDAL VAGY NAGYOBB TÁRSASÁGGAL ÉS FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEKKEL GAZDAGODHATTOK!

Látványkonyha

dunatv
Az ételeket a Faszenes Látványsütőnkben előttetek készítjük el. Képzeljétek el azt, hogy az ajtón belépve füstös illat fogad benneteket, látjátok a séfet, hogy már az ételt készíti beletéve minden tudását.

Csapatépítő játékok

IMG_8029Konyashow
A CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK SEGÍTSÉGÉVEL ELÉRJÜK AZT, HOGY A MUNKATÁRSAK JÓ HANGULATBAN ÉS FELSZABADULTAN TÖLTSÉK EL AZT AZ IDŐT, AMIT ITT TÖLTENEK. CÉLUNK KÖZÖTT SZEREPEL AZ IS, HOGY AMIKOR A VENDÉG MEGÉRKEZIK HOZZÁNK SOKKAL JOBB HANGULATBAN TÉRJEN HAZA, MINT AMILYENBEN ÉRKEZETT.

Catering

HA NEHÉZSÉGET OKOZ A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Miskolc Legnagyobb Borospincéje

Borkóstoló

Borkóstolásra több megoldás közül válogathatnak. A vendégeink dönthetik el, hogy a vinotékánk közel 100 féle bort tartalmazó trezorjaiból válogatják össze italaikat, vagy a mi általunk javasolt borkóstoló csomagból választanak. Ezen túl természetesen a fogásokhoz illő borok ajánlását is kérhetik. Szeretnénk kiemelni, hogy szakavatott segítők állnak a vendégek rendelkezésére, amennyiben igénylik.
A borkóstolások alkalmával megismerkedhetnek a Bükki, Tokaji, Egri, és a Villányi borvidékkel.

``Köszönünk mindent! A lengyeleknek tetszett az étterem, a pince és nagyon jól érezték magukat.``

Látványpince

A több száz éves múlltal rendelkezől pinceágakat gomba termesztésen és bor tárolásán kívűl még menedékként is használták. Számos legendákról , történetekről hallhatnak vendégeink, amikről más nem beszél.

``Kedves kiszolgálás rengeteg finomság pincelátogatás, maga az étterem hangulata zseniális csak ajánlani tudom mindenkinek!! ``

Reneszánsz (Középkori) Lakodalom

esküvő2
ÉLETÜNK EGYIK LEGSZEBB NAPJA, MIKOR MEGTALÁLJUK AZT AZ EMBERT, AKI MELLETT KÉPESEK LENNÉNK LEÉLNI AZ ÉLETÜNK.

“Életünk legszebb napját töltöttük itt, kiváló vacsorával és precíz kiszolgálással. Minden úgy működött mint egy jól olajozott gépezet. Sok kellemes emlékkel távoztunk, és ami a legjobb, semmire nem volt gondunk az itt töltött idő alatt.“

Ági és Csaba

Köszönjük az Aranykorona Étterem összes dolgozójának a kedves kiszolgálást, mellyel hozzájárultak a gyermekeink esküvőjének a színvonalas lebonyolításához. Minden nagyszerű volt a vendégek nagy megelégedettséggel mentek el. A vacsora kiváló, ízletes, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kovács család

Asztali Áldás "Évszázadokkal ezelőtt is jelen volt az életünkben! "

Régen a magyar házakban elmaradhatatlan volt evés előtt és után az asztali áldás. Az étel táplálja a testet, így egyáltalán nem mindegy, milyen erőkkel rendelkezik.`` Atyánk, szenteld meg, áldd meg ételünk, S add, hogy általa mi is áldottak legyünk! Segíts, hogy szolgálja testünk, lelkünk tisztulását, S szellemünk fényének gyarapodását. Ámen.``

A csapat, akik az élményekért felelnek!

bg-cta6-copyright

Elérhetőségeink

+36 70 882 4080

Telefonszámunk

aranykorona@aranykorona.eu

E-mail címünk

Iratkozz fel hírlevél listánkra!

Hol vagyunk?

powered by prooffactor - social proof notifications