Esküvő

Üdvözöljük az Aranykorona Történelmi Étteremben!

Szeretettel köszöntjük Önöket Miskolc történelmi éttermében, ahol álmaik esküvője valóra válik a múlt és a jelen harmóniájában. Egyedülálló helyszínként büszkén kínáljuk vendégeinknek a középkor és a reneszánsz varázsát, mely a modern esküvői elegancia találkozása.

Reneszanszeskuvo_4
IMG_2847

Amiben segítünk:

 1. Megfeleleő méret és befogadóképesség: Az étterem pontosan tudni fogja a helyszín befogadóképességét, és segíthet a pároknak kiválasztani a megfelelő termet a vendégek számának és az elvárásoknak megfelelően.
 2. Kiszámítható költségek: Az étterem személyzete általában tudni fogja a helyszín árait és a különböző csomagajánlatokat. Segíthetnek a pároknak megtalálni a költségvetésüknek legmegfelelőbb lehetőséget, és lehetőséget nyújthatnak az egyedi igényekre szabott csomagok létrehozására is.
 3. Egyedi stílus és hangulat: Az étterem különféle stílusú és hangulatú helyszíneket kínálva lehetőséget ad a pároknak arra, hogy megtalálják az általuk keresett egyedi hangulatot. A középkori hangulatú terem különösen vonzó lehet azoknak, akik egy különleges és hagyományőrző esküvőt szeretnének.
 4. Prémium szolgáltatások és kényelem: Az étterem sokféle szolgáltatást kínálhat az esküvők számára, beleértve a polgári szertartás helyszínének biztosítását, az állófogadást és a különböző szórakoztató műsorok szervezését, vagy szálláshely biztosítása.. Ezenkívül az étterem kényelmes lehetőséget nyújt a vendégeknek tanácsadással, hogy elkerülhető legyen a lebonyolítással és előkészülettel kapcsolatos aggódás, stressz.
 5. Kiemelt lokáció és megközelíthetőség: Az étterem jól megválasztott lokációja és könnyű megközelíthetősége előnyt jelenthet a pároknak és a vendégeknek egyaránt. Az étterem belvárosi, városközponti elhelyezkedése könnyű érkezést és hazajutást jelent, ugyanakkor megkönnyítí a szervezést.
 6. Szálláshely: A vendégeknek kényelmes szálláshelyek biztosítják a lakodalom alatt és utáni pihenési lehetőséget családoknak és távolról érkezőknek egyaránt. Az esküvő lebpnyolítása megvalósítható egy helyen, ez által nem szükséges autó használata, vagy a násznép utaztatása.

Válassza az időtlenséget és a különlegességet az esküvőjének helyszínéül!

Az Aranykorona Történelmi Étterem Miskolc történelmi városrészében várja Önöket, hogy egy felejthetetlen esküvői élményt biztosítson.

KÜLÖNLEGES HANGULAT

Az étterem középkori jellegű berendezése és több száz éves épülete egyedülálló hangulatot kölcsönöz az esküvőnek. A történelmi atmoszféra és a hagyományos stílusú Borlovagterem romantikus és varázslatos környezetet teremt az Önök nagy napjához.

AJÁNLAT KÉT STíLUSBAN

Két elkülönülő esküvői ajánlatot kínálunk pároknak, hogy mindenki megtalálhassa az álmai esküvőjéhez leginkább illő lehetőséget. Választhatnak a klasszikus, hagyományos lebonyolítás és a középkori hangulat között, így biztosak lehetnek benne, hogy az esküvőjük minden részlete tökéletes lesz.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Az Aranykorona Történelmi Étterem mindenre gondolt az esküvői vendégek kényelmének és szórakoztatásának biztosításához. Polgári szertartás lehetősége, állófogadás, különleges menük és szórakoztató műsorok szervezése mind az Önök rendelkezésére áll.

Képzett személyzet és rugalmas lehetőségek

Éttermünk szakértő csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az esküvő tervezésében és lebonyolításában. Rugalmas lehetőségeinknek köszönhetően minden egyes esküvő személyre szabható, hogy az teljesen megfeleljen az Önök egyedi igényeinek és elképzeléseinek.

Szálláshelyek

Az Aranykorona Hotel szobái és apartmanjai kényelmes és stílusos környezetet kínálnak az esküvői vendégek számára. A szobák kétcsillagos minősítésűek, egyszerűen berendezettek, hogy otthonos és kényelmes légkört teremtsenek. Az apartmanok pedig tökéletes választást jelentenek olyan családoknak, akik szeretnék megosztani az esküvői hétvége élményét gyermekeikkel is, hiszen akár öt fő is elfér bennük. A szálloda és az étterem közelsége lehetővé teszi, hogy vendégeink kényelmesen és zökkenőmentesen élvezzék az esküvői hétvégét. A szálloda kényelmi funkciói és szolgáltatásai, beleértve a barátságos személyzetet és a gondosan kialakított környezetet, garantálják, hogy mindenki egyedülálló és emlékezetes élményekkel távozzon.

Álmodd meg, mi pedig megvalósítjuk.

Vendégfogadás

Polgári szertartás

Szállás

Korlátlan italfogyasztás

Bőséges lakmározás

Különterem(Borlovagterem)

Csomagajánlatok

Reneszánsz

- Ez az ajánlat a középkor hangulatát és stílusát kínálja az esküvői vendégeknek.Az étterem középkori jellegű berendezése és eszközei, valamint a több száz éves épület, visszarepítik a vendégeket a középkori időkbe.- A középkori ajánlat olyan pároknak szól, akik hagyományőrző vagy eltérő, egyedi esküvőt szeretnének.- A hangulatot tovább fokozhatják olyan részletek, mint a középkori jelmezek viselése, középkori étkek és italok felszolgálása, valamint középkori stílusú szórakoztató műsorok szervezése.- Az étterem csapata felkészült arra, hogy teljes mértékben kielégítse az ilyen stílusú esküvőket tervező párok igényeit és elképzeléseit.

Klasszikus

- Ez az ajánlat a megszokott esküvők stílusát és hangulatát szolgáltatja.- A klasszikus lebonyolítás lehetővé teszi a pároknak, hogy tradicionális esküvői élményben részesüljenek, modern kényelmi szolgáltatásokkal.- A terem hangulata és berendezése elegáns és letisztult, megfelelő a hagyományos esküvői dekorációkhoz és stílushoz.- Az étterem személyzete készségesen segít a pároknak az esküvőjük minden részletének megtervezésében és lebonyolításában, hogy az tökéletesen illeszkedjen az általuk elképzelt klasszikus esküvői élményhez.

Kiknek ajánljuk:

 1. Hagyományos Esküvői Párok: Azoknak a pároknak, akik klasszikus, hagyományos esküvőt szeretnének, és keresik a stílusos és elegáns helyszínt, ahol a vendégeket kényeztető szolgáltatásokat nyújtanak.
 2. Hagyományőrző Párok: Azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a történelem és a középkor iránt, és egy olyan helyszínt keresnek, ahol visszarepíthetik magukat a múltba, és egyedi középkori hangulatú esküvőt tarthatnak.
 3. Egyedi Stílust Kereső Párok: Azoknak a pároknak, akik nem elégszenek meg a szokványos esküvői helyszínekkel, és egy olyan helyszínt keresnek, amelyben kifejezhetik egyediségüket és stílusukat, például egy középkori vagy tematikus esküvő keretein belül.
 4. Városi Környezetet Kereső Párok: Azoknak a pároknak, akik vonzódnak a városi környezethez és szeretnék esküvőjüket egy történelmi városrészben, például Miskolc történelmi városrészében tartani.
 5. Kisebb és Nagyobb Esküvők: Az étterem két különböző méretű helyszínt kínál, így ideális választás lehet mind a kisebb, intimebb esküvők, mind a nagyobb, több vendéget megmozgató rendezvények számára.

Foglaljatok április végéig szabad időpontjaink közül, és ajándékba odaadjuk a Borlovagtermet!

KÉRJ AJÁNLATOT ESKÜVŐRE MOST👇

  “Nagyon szépen köszönjük a szervezésében nyújtott segítséget, továbbá az Aranykorona kedves dolgozóinak, legfőképpen Kiss Marcella Tünde és Dániel Varga lázas munkáját. Fergeteges hangulatú esküvőt köszönhetünk nekik! 💝 “

  Enikő és Gábor

  Translate »
  powered by prooffactor - social proof notifications