Aktuális események

RENESZÁNSZ LAKOMA

Időpont hamarosan

SZAKADJ KI A MINDENNAPOKBÓL ÉS ÉLD ÁT A KÖZÉPKOR ÜNNEPÉT!👑Jelmezes kiszolgálás👑Jelmezes bérlési lehetőség👑Középkori kockapóker👑Nivó díjas kikiálltók👑Korhű zene👑Középkori receptek alapján készített étkek👑Kézzel étkezés👑Gasztrofestészet👑Tűzzsonglőrök👑Mulattató programok👑Solymász bemutató👑Látványpince látogatása👑Hűségprogramosoknak kiemelt asztalt biztosítunk és pontlapjukat is használhatják a kedvezményekért.BŐVEBB INFO, ASZTALFOGLALÁS A KÉPRE KATTINTVA!

Ezüstérmesek vagyunk

Döntő 2023.03.18.

Magyarország Étele 2023 versenyen EZÜSTÉRMET szereztünk.🏆Döntő 2023.03.18.🏆Cél, olyan étel készítése, amely egész Kárpát Medencében a Magyar gasztronómiát népszerüsiti.🏆Séfeink: Bálint Márk (konyhafőnök) és Varga Máté (szakács) 🏆Miskolc egyetlen éttermeként küzdöttünk a döntőben

GYERMEKNAP

2024.05.25.

LÉGY TE IS LOVAG VAGY HERCEGNŐ GYERMEKNAPON!Tölts el egy varázslatos napot a családoddal, tele izgalmas ebédet, finom ételekkel és lovagi hangulattal!Lovagok és hercegnők birodalma:⚜ Fegyversimogató: Ismerd meg a lovagok fegyvereit ⚜ Viselet: Próbáld fel a középkori emberek öltözékeitTovábbi varázslatos programok:⚜ Finom falatok: Csillapítsd éhségedet gyermekeknek szóló lakomán egész nap!⚜ Boszorkánykonyha, Varázsital Készítés: Felszolgálóink különleges italkeverékkel készülnek!⚜ Játsz, színezz, fedezd fel a pince rejtelmeit ⚜ Különleges fagyikehellyel lepjük meg a gyermekeket, amilyet még soha nem ettek!Időpont: 2024. május 25, szombat, 11:00-19:00Ne hagyd ki ezt a varázslatos napot!Foglaljon asztalt online a weboldalon a képre kattintva, vagy telefonon a 0646506882 számon.

Fröccsfesztivál 2024

2024.06.07-08.

Fröccsfesztivál AZ ARANYKORONÁBAÉtteremünk az Avasi pincesor szívén található, így tökéletes helyszín a fesztivál hangulatának megtapasztalásához. A teraszon ülve élvezhetik a borkóstolók forgatagát, miközben kifinomult ételeket kóstolnak meg a magyar konyha remekei közül.Különleges ajánlatunk a fesztivál ideje alatt:⚜ Középkori fogások lángoltatva a bükki borvidék boraival párosítva⚜ Válogatott borok a bükki borvidékről Borangolás kedvezménnyel.⚜ Hangulatos terasz a pincesorra néző kilátással⚜ Élvezzék a borok és a gasztronómia ünnepét az Aranykorona Történelmi Étteremben!Foglaljon asztalt online a weboldalon a képre kattintva, vagy telefonon a 0646506882 számon.Várjuk Önöket szeretettel!Az Aranykorona Történelmi Étterem csapata
HŰSÉGPROGRAM REGISZTRÁCIÓ

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications