Csapatépítő programok

Csapatépítő élményprogram, ahol munkatársak azt érzik, hogy megbecsülik őket!

Csapatépítő

A csapatépítő programok segítségével elérjük azt, hogy a munkatársak jó hangulatban és felszabadultan töltsék el azt az időt, amit itt töltenek.
Célunk között szerepel az is, hogy amikor a vendég megérkezik hozzánk sokkal jobb hangulatban térjen haza, mint amilyenben érkezett.

Kőrössy Kálmán Venesz József díjas mester szakácsunkkal működünk együtt és a segítségével készítjük el minden ajánlatunkat.

Csapatépítő programok

Mik azok programok, amelyek
a lehető legjobb hangulatot teremti meg Önnek?

Lézerharc játék

Látványpince

Konyha show

Casino játékok

Szabaduló szobák

Kincskeresés

Parasztolimpia

Tréningek

Műsorok

Solymász
Tűzzsonglőr
Johannita lovagok
Papp Csaba és az erdélyi medvéje
Reneszánsz gitárművész
Konyha Show

Hogyan segít a csapatépítő a munkaerő megtartásban?

 Általános probléma ma Magyarországon, hogy nehéz megtalálni és megtartani a munkatársakat. Kiemelkedően fontossá vált az, hogy elismerjük és megbecsüljük őket.
Csapatépítés egyre fontosabbá vált a cégek életében elérve azt, hogy a munkatársak motiváltak legyenek továbbra is.
Célunk az, hogy visszaröpítsük vendégeinket a lovagok korába, hogy felszabadultan kézzel lakmározhassanak. A rendezvényeken a játékokban a cégek munkatársai aktívan együttműködve részt vesznek és a rendezvény után nem csak egy szimpla vacsorára emlékeznek vissza hanem egy különleges élményként.

Milyen elvárással érkezett hozzánk a BorsodChem egyik vezetője?

Liktor Dénes új csapatot állított össze a régivel együtt és el akarta érni azt, hogy megismerjék egymást, ezáltal motiváltan dolgozva jövőben együtt.
“Köszönjük szépen a lehetőséget a csapatépítésre nálatok, a csapat igazán jól érezte magát, a rendezvény maximálisan elérte a célját.”
BorsodChem Zrt.
Liktor Dénes
Manager Maintenance

Mekkora létszámmal lehet
ezeket igénybe venni?


Az épületünk 4 szinten terül el étteremmel, rendezvénytermekkel, hotellel és látványpincével együtt.
Ahhoz, hogy a lehető legjobb ajánlatot készítsük el számodra telefonon keresztül vagy személyesen szükséges egyeztetni.
Az étterem nagyságából adódóan számos program lehetőségek közül választhatunk, akár egy egész vagy több napos programokat is össze tudunk állítani.

A létszám sokszor elő jön kérdésként, hogy még is hány fővel lehet a játékok szervezni? Az épület nagyságából adódóan, akár 100 fő is egyszerre  egy időben részt vehet a játékokban.

Ha nehézséget okoz a rendezvényszervezés


A cégünk saját szervező csapattal segít a megrendelőknek abban, hogy levegye a vállukról a szervezésből adódó nehézségeket. A szervezés során a folyamatos egyeztetés a forgatókönyv elkészítése, kapcsolattartás, a szolgáltatók felkeresése nagyon sok időt vesz igénybe, ezért külön embert igényel, hogy ez folyamatosan kontroll alatt legyen.
Ebből adódóan döntött úgy a cégünk, hogy ezt a terhet átvesszük azért, hogy a megrendelő csak a saját munkájával tudjon továbbra is foglalkozni.

Mi az eredménye egy csapatépítőnek?

” Cégünk 2018. július 06. napján ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját. Ünnepségünk koncepciója a „középkori stílus, hangulat” megidézése volt. Ehhez az elképzeléshez kerestünk a környékünkön megfelelő partnereket program és étel tekintetében. A kiválasztás során fő szempont volt, a stílus, és 230 fő kiszolgálása, vendéglátása. Így akadtunk rá az „Aranykorona Történelmi Étteremre. A kapcsolatfelvétel és a számos telefonos egyeztetést követően sor került egy személyes találkozásra is, ahol a rendezvényhelyszín bemutatásra került az „Aranykorona” csapatának. Elképzelésünkhöz konstruktívan álltak hozzá, úgy hogy még ilyen tapasztaltuk nem volt „külső helyszíni” catering szolgáltatásban.

Az előkészületek során, illetve az ünnepségen megmutatkozott a profizmus, a maximalizmus, a szakértelem, az odafigyelés, és nem utolsó sorban, hogy szívvel-lélekkel oldották meg a számukra még az új feladatot, kihívást.

Nemcsak minket, de a vendégeinket is elkápráztatta a kivitelezés, az ételek minősége, mennyisége, valamint maga a látványos tálalás. A képek önmagukért beszélnek.

Ezúttal szeretnénk megköszönni mindazt az emberfeletti munkát, ami hozzájárult a 25-ik jubileumi ünnepségünk sikeréhez mindannyiunk megelégedésére.

A fenti tapasztalatok alapján nyugodt szívvel ajánljuk mindenki figyelmébe az „Aranykorona Történelmi Éttermet” bármilyen rendezvényre. Számukra nincs lehetetlen, ami az étterem tulajdonosának, és a jól kiválasztott csapatának köszönhető!!!!”

“Frank Hungária Kft.
Veres Aranka gazdasági igazgató”

Felejthetetlen csapatépítő programok szervezésében vedd fel a kapcsolatot kolléginkal.

    Még több vélemény

    “Év végi céges rendezvényen vettünk részt az Aranykorona Hotel és Étteremben már 3 alkalommal. Évről-évre minden valamilyen újdonsággal kedveskedtek nekünk az étterem dolgozói, szó szerint hatalmas lakomákat csaptunk. Az ételek mennyiségével és minőségével is maximálisan elégedett volt a lakomákon részt vevő közel 100 kollégánk.”  

    Birk Tamás

    Üzemvezető
    powered by prooffactor - social proof notifications