Húsvéti ajánlataink

Hamarosan itt a húsvéti hétvége. Minden évben új ajánlattal készülünk számotokra és ez idén is így van.

Ajánlataink 2024.03.27-ig érvényesek.

Teremtsd meg a húsvéti hangulatot otthon!

I. Királyi tál 4 személyre

(Malacnak első csülke, sertésnek oldala, egész gácsér, tűzdelt pulykamell, gesztenyés pezsgős párolt lilakáposzta, vajban párolt vörösboros füge, sütőtökös burgonyapüré, tócsni, karamelizált körte, alma és ananász, ecetben érlelt zöldségek, mártások, steakburgonya)

Sarc(ára): 5.990.-Ft/fő

Nemesi tál 2 személyre

(Malacnak szeletelt csülke, fél gácsér, vadvizeknek vöröshala, gesztenyés pezsgős párolt lilakáposzta, vajban párolt vörösboros füge, sütőtökös burgonyapüré, tócsni, karamelizált körte, alma, ananász, savanyított kerti zöldségek, mártások, steakburgonya)

Sarc(ára): 6.990.-Ft/fő

Húsvéti Classic hidegtál

(Füstön érlelt sonka főve, malacnak orja húsa kolbásszal töltve, malacnak legnemesebbik része csibének mellével magvakkal töltve, kaszinótojás, fűszeres pulyka golyócskák, majonézes tojássaláta, újhagymás burgonyasaláta, friss saláta magvakkal sajttal, gomolya füstölt sajtszeletekkel)

Sarc(ára): 4.990.-Ft/fő

Húsvéti Prémium hidegtál

(Malacnak csülke füstön érlelve, fürjnek tojása főve, libának nemes része füstölve, malacnak legnemesebbik része csibének mellével, magvakkal töltve, dióval snidlinggel ízesített sajtos golyócskák, újhagymás burgonyasaláta, friss saláta magvakkal sajttal, gomolya füstölt sajtszeletekkel)

Sarc(ára): 10.990.-Ft/fő

Méhész Andrea véleménye táljainkról

“Családi eseményre rendeltem a tálakat a praktikusság miatt, hiszen sok személyre kellett és egy háziasszonynak képtelenség ennyi ételt elkészíteni és ilyen szépen tálalni őket. A családtagoknak is tetszett és ízlett!”
Endre Rideg

Kérdés esetén
Hívjon bennünket!
+36 46/506-882

  Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

  Hudbó János

  Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

  Venczel Viktor

  Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

  Mustea Gabriella

  " width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen>
  Translate »
  powered by prooffactor - social proof notifications