Szilveszter!

Szeretnénk megköszönni az egész éves bizalmat!

Szilveszteri hidegtálunk

Szilveszteri hidegtálak árai

RENDELÉS FELVÉTEL

 • A hidegtál rendelést legkésőbb 2023.12.29.-n 12:00 óráig veszünk fel.
 • A hidegtálak átvétele személyesen az étteremben lehetséges 2022.12.31. 14:00 óráig.
 • Házhozszállítást csak 30.000.- Ft feletti rendelés esetén vállalunk.
 • A megrendelések összegének ellenértéke fizethető készpénzben, bankkártyával, átutalással és szépkártyával.
Rendelés felvétel : emailben, telefonon vagy az alábbi űrlapon keresztül
Kérjük előre adja le rendelését, hiszen a tál mennyiségéből kifolyólag az elkészítés több órás folyamat!
Megértését köszönjük!

VENDÉGÜNK VÉLEMÉNYE

"Családi eseményre rendeltem a tálakat a praktikusság miatt, hiszen sok személyre kellett és egy háziasszonynak képtelenség ennyi ételt elkészíteni és ilyen szépen tálalni őket. A családtagoknak is tetszett és ízlett!"
Endre Rideg

„Év végi céges rendezvényen vettünk részt az Aranykorona Hotel és Étteremben már 3 alkalommal. Évről-évre mindig valamilyen újdonsággal kedveskedtek nekünk az étterem dolgozói, szó szerint hatalmas lakomákat csaptunk. Az ételek mennyiségével és minőségével is maximálisan elégedett volt a lakomákon részt vevő közel 100 kollégánk.”

Birk Tamás

Üzemvezető

“Reneszánsz Lakomán vettem részt. 300 kmt vezettem ezért és nem csalódtam. Teljesen elégedett vagyok. Szívélyes fogadtatás, kedves személyzet. A kaja bőséges és isteni volt. Valószínű, hogy máskor is megyek.”

Eszenyi Viktor

Eger

“Köszönjük a finom ételeket,a kifogástalan kiszolgálást,a tárlat vezetést.Mindannyian elégedettek voltunk mindennel,mindenkinek ajánljuk a helyet.”

Zsák Angelika

Add le a rendelésed!
⏰Rendelési határidő: 2020.12.29.⏰
Hívjon bennünket!
+36 46/506-882

  " width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen>

  Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

  Hudbó János

  Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

  Venczel Viktor

  Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

  Mustea Gabriella

  Translate »
  powered by prooffactor - social proof notifications