Esküvői helyszín Miskolc

Az éttermi és a szállodai szolgáltatás mellett, rendezvények megrendezésére is lehetőség van a vendéglátóhelyen.

Például egyik ilyen összejövetel az esküvő.

Nincs is annál szebb dolog az életben, mint megtalálni azt a személyt, akivel le szeretnénk élni az életünket. Talán az egyik legnehezebb dolog megszervezni a nagy napot, a ruha kiválasztásától kezdve, a legapróbb dolgok kiválasztásáig.

De az Aranykorona csapata segítséget nyújt ebben is!

Konzultáció keretén belül segítséget nyújtunk, minden felmerülő kérdésére segítünk megkeresni a választ. Kapcsolatban állunk vőféllyel, így annak megfelelő kiválasztásának a terhét is levesszük a válláról.

Klasszikus, illetve hagyományőrző teríték felhelyezése lehetséges. Az étteremhez hűen, a felszolgálók régi stílusú ruhában szolgálnak fel. A házasság megkötésére is lehetőség van a vendéglátóhelyen, amelyet a borlovagteremben tudunk megvalósítani, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatiházasságkötő kíséretében.

A szertartás után felszolgálásra kerül a pompás vacsora. A bőség tálakra kerülő lángoló húsok fantasztikus látványa életre szóló emléket adhat a meghívott vendégek számára.

esküvői helyszín Miskolc

Klasszikus, illetve hagyományőrző teríték felhelyezése lehetséges.

Az étteremhez hűen, a felszolgálók régi stílusú ruhában szolgálnak fel. A házasság megkötésére is lehetőség van a vendéglátóhelyen, amelyet a borlovagteremben tudunk megvalósítani, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzati házasságkötő kíséretében. A szertartás után felszolgálásra kerül a pompás vacsora.

A bőség tálakra kerülő lángoló húsok fantasztikus látványa életre szóló emléket adhat a meghívott vendégek számára.

Esküvői helyszín Miskolc.

Ha egy miskolci éttermet keresel különleges esküvői helyszínnek akkor ez lehet a megfelelő hely számodra. 🙂

Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications