Esküvő Aktuális ajánlatok ikonok, jegyek

Álmodd meg, mi pedig megvalósítjuk.

Vendégfogadás

Polgári szertartás

Szállás

Korlátlan italfogyasztás

Bőséges lakmározás

Különterem(Borlovagterem)

Csomagajánlatok

Reneszánsz

- Ez az ajánlat a középkor hangulatát és stílusát kínálja az esküvői vendégeknek.Az étterem középkori jellegű berendezése és eszközei, valamint a több száz éves épület, visszarepítik a vendégeket a középkori időkbe.- A középkori ajánlat olyan pároknak szól, akik hagyományőrző vagy eltérő, egyedi esküvőt szeretnének.- A hangulatot tovább fokozhatják olyan részletek, mint a középkori jelmezek viselése, középkori étkek és italok felszolgálása, valamint középkori stílusú szórakoztató műsorok szervezése.- Az étterem csapata felkészült arra, hogy teljes mértékben kielégítse az ilyen stílusú esküvőket tervező párok igényeit és elképzeléseit.

Klasszikus

- Ez az ajánlat a megszokott esküvők stílusát és hangulatát szolgáltatja.- A klasszikus lebonyolítás lehetővé teszi a pároknak, hogy tradicionális esküvői élményben részesüljenek, modern kényelmi szolgáltatásokkal.- A terem hangulata és berendezése elegáns és letisztult, megfelelő a hagyományos esküvői dekorációkhoz és stílushoz.- Az étterem személyzete készségesen segít a pároknak az esküvőjük minden részletének megtervezésében és lebonyolításában, hogy az tökéletesen illeszkedjen az általuk elképzelt klasszikus esküvői élményhez.

Kiknek ajánljuk:

 1. Hagyományos Esküvői Párok: Azoknak a pároknak, akik klasszikus, hagyományos esküvőt szeretnének, és keresik a stílusos és elegáns helyszínt, ahol a vendégeket kényeztető szolgáltatásokat nyújtanak.
 2. Hagyományőrző Párok: Azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a történelem és a középkor iránt, és egy olyan helyszínt keresnek, ahol visszarepíthetik magukat a múltba, és egyedi középkori hangulatú esküvőt tarthatnak.
 3. Egyedi Stílust Kereső Párok: Azoknak a pároknak, akik nem elégszenek meg a szokványos esküvői helyszínekkel, és egy olyan helyszínt keresnek, amelyben kifejezhetik egyediségüket és stílusukat, például egy középkori vagy tematikus esküvő keretein belül.
 4. Városi Környezetet Kereső Párok: Azoknak a pároknak, akik vonzódnak a városi környezethez és szeretnék esküvőjüket egy történelmi városrészben, például Miskolc történelmi városrészében tartani.
 5. Kisebb és Nagyobb Esküvők: Az étterem két különböző méretű helyszínt kínál, így ideális választás lehet mind a kisebb, intimebb esküvők, mind a nagyobb, több vendéget megmozgató rendezvények számára.

Foglaljatok április végéig szabad időpontjaink közül, és ajándékba odaadjuk a Borlovagtermet!

KÉRJ AJÁNLATOT ESKÜVŐRE MOST👇

  “Nagyon szépen köszönjük a szervezésében nyújtott segítséget, továbbá az Aranykorona kedves dolgozóinak, legfőképpen Kiss Marcella Tünde és Dániel Varga lázas munkáját. Fergeteges hangulatú esküvőt köszönhetünk nekik! 💝 “

  Enikő és Gábor

  Translate »
  powered by prooffactor - social proof notifications