Miskolc borospincéje Borkóstolás

Borkóstoló

Borkóstolásra több megoldás közül válogathatnak. A vendégeink dönthetik el, hogy a vinotékánk közel 100 féle bort tartalmazó trezorjaiból válogatják össze italaikat, vagy a mi általunk javasolt borkóstoló csomagból választanak. Ezen túl természetesen a fogásokhoz illő borok ajánlását is kérhetik. Szeretnénk kiemelni, hogy szakavatott segítők állnak a vendégek rendelkezésére, amennyiben igénylik.
A borkóstolások alkalmával megismerkedhetnek a Bükki, Tokaji, Egri, és a Villányi borvidékkel.

Méteres bor 2

Borvacsora

A Borvacsorán Magyarország egy-egy borrégióját, borait, gasztronómiáját ismerhetjük meg.
Minden alkalommal egy, a vidéket és a borait jól ismerő szakember látja vendégül a borok szerelmeseit. De a bor mellett, fontos szerepet játszik az is, hogy milyen ételek kerülnek az asztalra. Az Aranykorona Étterem séfje, olyan fogásokkal készül minden borvacsorára, amely az adott tájegység agráriumát és gasztronómiáját képviseli.

látványpince

Pincelátogatás tárlatvezetéssel

Sétáló Pince” szolgáltatás

Fedezze fel önállóan, kísérő nélkül történelmi pincerendszerünket!A szolgáltatás díja – 450.- Ft /fő

Pincelátogatás kísérővel

A több száz éves múlltal rendelkező pinceágakat gombatermesztésen és bor tárolásán kívűl még menedékként is használták. Számos legendákról, történetekről hallhatnak vendégeink, amikről más nem beszél. A szolgáltatás díja– 950.- Ft/fő

I. Borkóstolós csomag

A borok szervírozása 1 dl/ pohár formájában történik, így lehetősége van 1 fő esetén is a szolgáltatásunk igénybevételére.Tokaji FurmintHajdu pincészet Kékfrankos RoséTibolddaróci PortugieserEgri BikavérÁra: 3.150,- Ft / Fő (4 x 1 dl)

II. Borkóstolós csomag

Sajgó Pincészet Félszáraz FurmintEgri korona Borház MenoireEgri Korona Borház Édes Egri TuránHajdu pincészet ZengőÁra: 3.560,-Ft / fő (4 x 1 dl)

Múzeális borok kóstolója

Csak csomagban lehet megvásárolni, ez azt jelenti, hogy minden fajtából 1 teljes palackot kell megvásárolni.A csomagot 5-7 főnek ajánljuk.Birtok FurmintEgri korona borház Kékfrankos BarriqueGróf Buttler selection "B" 20033 Puttonyos Tokaji Aszú 2001Ára: 65.430 Ft / csomag (4 x 1 üveg)

Borvásárlás - Vinotéka

🍷 Minőségi ajándékok🍷 Díszdobozok🍷 Nagy készlet, hogy az egész csoport vásárolhasson🍷 Helyi borok széles választéka🍷 Múzeális borok, ritkaságok 🍷 Kóstolási lehetőség🍷 Akár 100 fő borkóstolási/vásárlási lehetőség

Ajándék

🍷 Minőségi ajándékok elvitelre🍷 Díszdobozok🍷 Válaszd ki saját kezeddel az ajándékot🍷 Helyi borok és ritkaságok🍷 Múzeális borok, ha egyedi ajándékot keresel 🍷 Kóstolási lehetőség, hogy az ajándékozás élmény legyen🍷 Rendelésre magas darabszámú rendelést is tudunk biztosítani🍷 Ajándékkártya formában is kérhető

Az ételek finomak voltak a mennyiség is rendben volt, ami megdöbbentő hogy ekkora étterem és csak egy üdítő forgalmazó cég mellett áll és mást nem árulnak ezt pedig én nem szeretem. A hangulat jó volt, elég ügyes volt a pincér kolléga aki a borokról beszélt. A tulajdonos vezetett körbe a pincébe amin csodálkoztunk hogy felfelé kellett menni a pincébe és nem lefelé, ez érdekes volt. Érdekes volt a pince is és a kialakítása is.

Hudbó János

Maximálisan elégedettek vagyunk az ételekkel a helyszínnel. Jó volt a borpince bemutató is. Az ételek mennyisége és minősége is jó. Az egész csapat elégedett.

Venczel Viktor

Minden nagyon tetszett, az ételek finomak voltak, a hangulata a helynek is nagyon tetszett. Az árak korrektek voltak a mennyiség elég nagy. A pincelátogatás pedig elvarázsolt.

Mustea Gabriella

Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications