Esküvő szöveg

Válassza az időtlenséget és a különlegességet az esküvőjének helyszínéül!

Az Aranykorona Történelmi Étterem Miskolc történelmi városrészében várja Önöket, hogy egy felejthetetlen esküvői élményt biztosítson.

KÜLÖNLEGES HANGULAT

Az étterem középkori jellegű berendezése és több száz éves épülete egyedülálló hangulatot kölcsönöz az esküvőnek. A történelmi atmoszféra és a hagyományos stílusú Borlovagterem romantikus és varázslatos környezetet teremt az Önök nagy napjához.

AJÁNLAT KÉT STíLUSBAN

Két elkülönülő esküvői ajánlatot kínálunk pároknak, hogy mindenki megtalálhassa az álmai esküvőjéhez leginkább illő lehetőséget. Választhatnak a klasszikus, hagyományos lebonyolítás és a középkori hangulat között, így biztosak lehetnek benne, hogy az esküvőjük minden részlete tökéletes lesz.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Az Aranykorona Történelmi Étterem mindenre gondolt az esküvői vendégek kényelmének és szórakoztatásának biztosításához. Polgári szertartás lehetősége, állófogadás, különleges menük és szórakoztató műsorok szervezése mind az Önök rendelkezésére áll.

Képzett személyzet és rugalmas lehetőségek

Éttermünk szakértő csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az esküvő tervezésében és lebonyolításában. Rugalmas lehetőségeinknek köszönhetően minden egyes esküvő személyre szabható, hogy az teljesen megfeleljen az Önök egyedi igényeinek és elképzeléseinek.

Szálláshelyek

Az Aranykorona Hotel szobái és apartmanjai kényelmes és stílusos környezetet kínálnak az esküvői vendégek számára. A szobák kétcsillagos minősítésűek, egyszerűen berendezettek, hogy otthonos és kényelmes légkört teremtsenek. Az apartmanok pedig tökéletes választást jelentenek olyan családoknak, akik szeretnék megosztani az esküvői hétvége élményét gyermekeikkel is, hiszen akár öt fő is elfér bennük. A szálloda és az étterem közelsége lehetővé teszi, hogy vendégeink kényelmesen és zökkenőmentesen élvezzék az esküvői hétvégét. A szálloda kényelmi funkciói és szolgáltatásai, beleértve a barátságos személyzetet és a gondosan kialakított környezetet, garantálják, hogy mindenki egyedülálló és emlékezetes élményekkel távozzon.

Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications