(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WM3QRT3'); - Bootstrap core CSS -->

Lakoma cím alatti képek

Turisták Értékes Tapasztalatai

Fontos megjegyezni, hogy az eseményeken résztvevő vendégek jelentős része nem csupán Miskolcról, hanem más városokból és országokból érkezik. Ők általában turisták, akik Miskolcra látogatva fedezik fel az Aranykorona Történelmi Étterem által nyújtott különleges élményeket. A vendégek által Miskolc jó hírnevének továbbvitele is egyértelműen érzékelhető.

Elégedettség Közel 100% - Kiemelkedő Visszajelzések

Az eseményeken résztvevő vendégek által adott visszajelzések alapján az elégedettségi arány közel 100%-os, amelyet az élmények széles körű dicséretei is alátámasztanak. Vendégeink aktívan hozzájárulnak Miskolc jó hírnevének terjesztéséhez, miközben tapasztalataikat és élményeiket másokkal is megosztják.

Az Élmény Szolgáltatásunk Lényege

Az Aranykorona Reneszánsz Lakoma eseményei kiválóan reprezentálják az étterem folyamatos elkötelezettségét a kiváló minőség és az emlékezetes élmények iránt. A részletes visszajelzések és a statisztikai adatok egyaránt azt mutatják, hogy a vendégek számára ezek az események valóban felejthetetlen élményeket nyújtanak.
Gyere a pároddal vagy nagyobb társasággal és felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok!
Célunk, hogy visszaröpítsünk a lovagok korába, hogy felszabadultan lakmározhass
Élményekben gazdag kulturális utazásra hívjuk a családokat, ahol minden korosztály megtalálja a számára izgalmas és emlékezetes pillanatokat.
Várjuk minden lovagias szívű vendégünket, hogy részesei lehessenek a hagyományőrzés varázslatos pillanatainak és a lovagi kultúra megelevenedésének.
Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications