Lakomajegy kedvezmények

Reneszánsz lakoma jegy kedvezmények

A kedvezmények nem összevonhatók!

Elérhető jegy ár: 14.390.- Ft/fő

Mennyiségi kedvezmény

- Minden jegytípus esetén igénybe vehető, kivéve a kedvezményes jegyek.- A kedvezmény a második, harmadik és negyedik sorban érvényesíthető.- Minden 5. jegy árából 50% kedvezményt biztosítunk!
A jegy díja 15.990,-Ft/fő

Hűség Kedvezmény

A Jegy ár tartalmazza:- Elhelyezés a Negyedik sorban levő asztaloknál- A tartalom megegyezika Nemesi jegyekkelFeltételek: - Hűségprogramban részvevők kedvezménye- Hűségprogram regisztráció szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez- Hűségprogram regisztráció: https://aranykorona.eu/husegprogram/

VÁLLALATI Kedvezmény

- Rövidített program lehetőség.- Angol nyelvű bemutatása a programoknak- Pincelátogatás kísérővel- Csoportos játék szervezése- A Lakoma, mint szolgáltatás, rendezvényszervezésnek minősül.- Egyedi programszervezés lehetséges- Érdeklődjön közvetlenül munkatársunknál e-mailben: aranykorona@aranykorona.eu címen, vagy telefonon a 0646/506882 számon.

CSOPORTOS TURISTA Kedvezmény

- Rövidített program lehetőség.- Angol nyelvű bemutatása a programoknak- Pincelátogatás kísérővel- Csoportos játék szervezése- A Lakoma, mint szolgáltatás, rendezvényszervezésnek minősül.- Egyedi programszervezés lehetséges.- Szuvenír és bor vásárlási lehetőség. - Érdeklődjön közvetlenül munkatársunknál e-mailben: aranykorona@aranykorona.eu címen, vagy telefonon a 0646/506882 számon.
Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications