Helyi értékek az Auchan igazgatójával!

“Helyi értékek”

A programunk célja, hogy minél többen ismerjék meg Miskolc szerepét és jelentőségét a történelemben, megismerve a történelmi Kisavas múltját és betekintést nyerni a gasztronómia világába!  

Orosz Nagy Szilvia az Auchan áruház igazgatója volt a vendégünk a programon. Örülünk, hogy részt vett és támogatta célunkat.

Izgatottan vártuk Orosz Nagy Szilvia dísz vendégünket, akivel Bálint Márk állt látványsütőnkhöz. Az érkezése előtt már be gyújtottuk a sütőt, elkészültünk érkezésére.

A konyhafőnökünk, Bálint Márk egy könnyen elkészíthető étellel készült Szilvi számára. Az este cukkivível és sajttal göngyölt csirkemellet sütöttek, grillezett zöldségekkel töltött krumplilángossal köretként, friss gyümölcsökkel tálalva. A főzés kezdetén kicsit bizonytalan volt dísz vendégünk, de gyorsan belejött  a sütésbe. A főzés közben fotókat és videókat készítettünk az eseményről. Szilvi elárulta, hogy nem törzsgyökeres miskolci, mégis közel érzi magához a várost, gyorsan befogadták. Érzi, hogy a miskolciak számára fontosak a helyi értékek, és hogy ez jelen van a mindennapokban például a sportban. Sőt Szilvi azt is elárulta nekünk, hogy régebben focizott. Ügyvezetőnk Szendrei Mihály interjút is készített Orosz Nagy Szilviával. Nagyon jól éreztük magunkat, jó hangulatban telt a sütés, az és egy nagyon kedves embert ismerhettünk meg Orosz Nagy Szilvia személyében. Az étel, amit készített a program keretein belül elmondása szerint pedig finom lett! 

Translate »
powered by prooffactor - social proof notifications